POSEBAN DAN

Luka Modrić preslatkim fotografijama čestitao rođendan kćeri: 'Volim te puno'

25.04.2022 u 12:35

Bionic
Reading

Šareni baloni, velika torta i veselje na madridskoj adresi kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Tu i tamo podijeli dirljive obiteljske trenutke na društvenim mrežama, no danas je usitinu bila posebna prilika

'9 godina! Sretan rođendan moj živote! Volim te puno!', riječi su koje je emotivni Luka Morić posvetio svojoj mezimici Emi, svom srednjem djetetu putem Instagram profila gdje je podijelio više fotografija s obiteljskog slavlja iz svog madridskog doma. Ovog puta sve je bilo u znaku nogometa (baloni s printom lopte, zelena torta poput nogometnog travnjaka i figurice nogometaša s golom), a mnogi primjećuju kako djevojčica neodoljivo nalikuje slavnom ocu.

Poznato je kako Luka i njegova supruga Vanja žive povučeno, daleko od fokusa javnosti. I dok slavni sportaš izluđuje nogometne protivnike svojim majstorijama, ona se brine za obitelj.

Podsjetimo, bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kći Ema stigla 2013. godine. Kći Sofija rođena je 2017. godine. Upoznali su se u kafiću u zagrebačkim Ravnicama, u vrijeme dok je 5 godina starija ekonomistica Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić.

  • +5
Vanja i Luka Modrić s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Ngel DíAz BriñAs / Zuma Press / Profimedia