mlada pjevačka nada

Lu Dedić o djedu Arsenu: 'Nikad nije dopuštao da ja nisam u pravu'

13.03.2024 u 10:00

Bionic
Reading

Kći čuvenog pijanista Matije Dedića te unuka Gabi Novak i velikog Arsena, već neko vrijeme je u glazbenim vodama, a nedavno je odradila svoj debitantski nastup na Dori. Raspričala se o svojoj slavnoj obitelji

Lu Dedić je priznala da je 'u početku osjećala teret zbog velikih očekivanja i uspoređivanja', ali da se 'pomirila s time' te nosi ponos svog prezimena zbog obitelji'.

Njezina mama Marina Dedić zaslužna za odjevnu kombinaciju koju je predstavila na Dori izvodeći pjesmu 'Plavi leptir', za koju je mlada glazbenica rekla da je 'veliki ljubitelj i znalac u modi'. Pričala je i o djedu Arsenu Dediću.

'Uvijek mi je urezana ta ljubav koju je imao prema meni. Nikad nije dopuštao da ja nisam u pravu. Čak kad totalno nisam bila u pravu, uvijek me branio i kad bi roditelji bili nešto uzrujani zbog mene, on bi uvijek rekao: 'Uopće nije, tko, pustite vi nju'', prisjetila se za IN Magazin.

Baka Gabi Novak joj je dala savjet da 'mora biti svoja i da će jedino tako biti sretna, tj. zadovoljna onim što radi' i to je savjet koji je usvojila, jer je otkrila da je 'jako tvrdoglava i savjete sasluša, ali ne posluša'.

  • +3
Lu Dedić Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL