jennifer grey i clark gregg

Ljubavni krah nakon 19 godina: Otkriveni detalji brakorazvodne parnice zvijezde 'Prljavog plesa'

19.11.2020 u 23:29

Bionic
Reading

Danas 60- godišnja glumica Jennifer Grey koja se proslavila ulogom Frances 'Baby' Houseman u filmu 'Prljavi ples' finalizirala je razvod od svog dugogodišnjeg supruga, glumca Clarka Gregga, a prema sudskom izvještaju glumica će zadržati svu zaradu od filma koji joj je osigurao svjetsku slavu

Prema dosjeu sudske presude koji je pribavio američki magazin People, glumica je u brakorazvodnoj parnici osigurala da njezin suprug ne dobije niti jedan novčić koji je zaradila ulogom u kultnom filmu 'Prljavi ples' iz 1987. i njegovu filmskom nastavku iz 2004. godine. Kako se nadalje navodi, njihov brak službeno će biti raskinut 16. veljače iduće godine.

Prema sudskom izvještaju glumica se s dvije godine mlađim suprugom dogovorila o zajedničkomm vlasništvu nad njihovom obiteljskom kućom na šestomjesečno razdoblje, međutim, samo će glumica koristiti dom. Ukoliko se par odluči za prodaju kuće, zaradu će podijeliti na jednake dijelove.

  • +3
Jennifer Gray i Clark Gregg Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U braku koji su sklopili 2001. godine, zvijezda filma 'Prljavi ples' i Clark Gregg postali su roditelji danas 18- godišnje kćeri Stelle. Uz to, glumački par se dogovorio da će zajednički brinuti o troškovima svoje kćeri dok ne napuni 24. godine.

Gregg i Gray također su se dogovorili o podjeli tantiema za više od 30 projekata na kojima su sudjelovali, uključujući glumčev rad na Marvelovim filmovima poput 'Osvetnika', 'Kapetana Amerike', 'Iron Mana' i 'Thora'.

Ako će Gregg u budućnosti reprizirati svoju ulogu agenta Coulsona u Marvelovim projektima, Grey će dobiti dobiti 10 posto smanjene bruto zarade za igrane filmove i pet posto bruto zarade za njegov rad na serijalu.

Vijest o raskidu braka dugog 19 godina, zvijezda kultnog filma ovog je ljeta objavila na Instagramu, otkrivši da sa suprugom ne živi već neko vrijeme. Šezdesetogodišnja Grey obožavateljima je otkrila da su brak odlučili i službeno prekinuti nakon što su se razdvojili još u siječnju.

'Nakon 19 godina zajedno, razdvojili smo se u siječnju, znajući da ćemo uvijek biti ubitelj koja voli, cijeni i brine se međusobno jedni za druge. Nedavno smo donijeli tešku odluku o razvodu, ali ostajemo bliski i duboko zahvalni na životnom putu kojega smo dijelili i divnoj kćeri koju smo podigli', napisala je Grey u objavi uz fotografiju na kojoj grli supruga.