SOPHIE TURNER I JOE JONAS

Ljubavna sreća lijepe glumice: 'Rekla sam da!'

16.10.2017 u 12:08

Bionic
Reading

Sophie Turner, glumica koju milijuni gledatelja prate u hit seriji 'Igra prijestolja', protekli vikend doživjela je ono o čemu mašta svaka djevojka. Muškarac njezinih snova, glazbenik Joe Jonas, kleknuo je ispred nje s ogromnim dijamantnim prstenom

Nakon samo godinu dana veze 21-godišnja zvijezda serije koja je zaludjela svijet Sophie Turner zaručila se s glazbenikom Joeom Jonasom.

U dirljivoj objavi na Instagramu, koja je brzo oduševila preko milijun fanova, lijepa je plavuša pokazala i kako izgleda prsten koji joj je budući suprug stavio na ruku.

I said yes.

Objavu dijeli Sophie Turner (@sophiet)

Golemi dijamant kruškolika oblika povezuje čak dva prstena koji su također obloženi dragim kamenjem, a posebno se svidio ženskom dijelu obožavatelja.

  • +8
Sophie Turner i Joe Jonas Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Rekla sam da', napisala je slavna Amerikanka ispod fotografije na kojoj su joj ruke isprepletene s rukama njezina odabranika. Istu je fotografiju na svom profilu podijelio Joe.

Inače, popularni pjevač, prije nego je shvatio da je Sophie ona prava, hodao je s mnogim drugim ljepoticama poput Ashley Greene, Taylor Swift i Gigi Hadid.

Sorry boys. I'm off the market

Objavu dijeli Sophie Turner (@sophiet)

Samo tri mjeseca prije zaruka Sophie je progovorila o svojoj ljubavnoj sreći.

#SAGs @rebeccacorbinmurray @houseofherrera @chanelofficial @jimmychoo @cwoodhair @georgieeisdell

Objavu dijeli Sophie Turner (@sophiet)

Rekla je tada kako je već upoznala Joeove roditelje i on njezine te da voli provoditi vrijeme s njim. Iako je njihova veza djelovala kao vrlo stabilna i ozbiljna, dio obožavatelja šokirao se ovakvim novostima jer je glumica još uvijek relativno mlada.