neugodno iskustvo

Glumci progovorili o šokantnoj sceni seksa iz 'Igre prijestolja'

30.08.2017 u 10:27

Bionic
Reading

Obožavatelji hit serije 'Igra prijestolja' tijekom sedam sezona emitiranja vjerojatno su se već navikli na incestuozne odnose između likova, no sve je šokirala vruća scena seksa između Daenerys Targaryen i Aegona Targaryena, a sada su glumci otkrili i zašto im je bilo izuzetno čudno i neugodno tijekom njezina snimanja

U velikoj završnici nove sezone hit serije 'Igre prijestolja' u konzumiranju zabranjene ljubavi mogli smo pratiti Daenerys Targaryen i Aegona Targaryena, koji su inače u krvnom srodstvu, samo što to još nisu doznali.

Međutim gledatelji to već odavno znaju i zato su vruće scene zabranjenog seksa itekako šokirale cijeli svijet koji sada s nestrpljenjem iščekuje završnu, osmu sezonu serije, čije je emitiranje planirano za 2018. ili 2019. godinu.

  • +5
Vruća scena seksa Emilije Clarke i Kita Harringtona Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Emilia Clarke i Kit Harrington, koji tumače spomenute likove, otkrili su kako je bilo snimati ove nimalo lake scene. 

'Mislim da oba lika znaju da je to krivo i da će im to prouzročiti mnogo problema, ali znate kada nešto intenzivno osjećate prema nekome i prolazite skupa kroz sve te događaje, onda se i ovo dogodi, jednostavno dođe poput jurećeg vlaka', rekao je 30-godišnji Kit te dodao kako su te scene bile neizbježne i kako je većina gledatelja već na polovici sezone znala da će se to kad-tad dogoditi.

S druge strane Emilia, koja u seriji tumači lik Daenerys, a Kitu je zapravo ujna, složila se da je bilo izuzetno čudno snimati to, pogotovo zato što su, unatoč čestim susretima na setu, tek u sedmoj sezoni imali zajedničke scene.

  • +7
Igra prijestolja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Za nas je to bilo jako čudno. Obično kad počnete snimati neki projekt upoznate svoje kolege glumce i s vremenom stvorite neku kemiju pred kamerom, a sada poznajete nekog sedam godina, no zapravo ste samo pratili njezin lik na ekranu. Stoga je ovo jedinstven događaj, pogotovo kad znate da to gleda cijeli svijet', zaključio je Kit, a poznata plavuša koju je ova uloga itekako proslavila složila se s njime.