PONOVO SOLO

Ljubavi došao kraj: Davor Šuker više nije s 25 godina mlađom Kristinom Bralom

16.03.2021 u 08:32

Bionic
Reading

O vezi lijepe Kristine Bralo i Davora Šukera, ali i navodnim zarukama, počelo se šuškati u studenom prošle godine, a sve je završilo prije njegovog odlaska u Ameriku, malo prije Nove godine, no vijest je u javnost procurila tek sada

U studenom prošle godine pojavile su se glasine kako je 'zlatna kopačka', 53-godišnji Davor Šuker u vezi s atraktivnom 28-godišnjom bivšom misicom i pjevačicom u usponu Kristinom Bralo i to sve nakon što je ona sama to dala naslutiti na svom Instagram profilu. Tu pretpostavku ni pjevačica ni predsjednik HNS-a nisu potvrdili ni komentirali niti jednom mediju.

U međuvremenu je Kristina svoj Instagram profil zatvorila za javnost, a nekako zajedno s time vezi je, kažu njihovi zajednički prijatelji, došao kraj uoči Nove godine. Nekako u to doba predsjednik HNS-a otputovao je u Ameriku i to bez Kristine, koja se odlučila posvetiti dalje svojoj glazbenoj karijeri.

Pjevačica i bivši nogometaš nisu komentirali ni prekid, baš kao ni samu vezu, a dovoljno govori da je sve procurilo u javnost tek tri i pol mjeseca kasnije.

Kristina Bralo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Davor Šuker, za kojeg se govori i da je jedan od ženama najzanimljivijih hrvatskih neženja – tako je ponovo ostao sam, a Kristina se posvetila novim izazovima u glazbenoj produkciji.

Prije Kristine Bralo, Šuker je dvije godine proveo s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, bivšom tenisačicom Ivom Majoli, ali i španjolskom voditeljicom Anom Obregon koju je i zaprosio.

Sama Kristina Bralo ponijela je 2013. godine titulu Kraljice Hrvatske, no želi postati pjevačica pa je već snimila nekoliko pjesama.