VOLI BLJEŠTAVILO

Ljubav pretočio u dijamante: Na 14 zaručničkih prstena David Beckham potrošio 75 milijuna kuna

04.07.2018 u 06:44

Bionic
Reading

Da voli živjeti na visokoj nozi te uživati u luksuzu i bogatstvu, nekadašnja članica benda Spice Girls, danas modna dizajnerica Victoria Beckham pokazala je odavno. Osim što sa suprugom, bivšim nogometašem Davidom Beckhamom, ima luksuzne nekretnine diljem svijeta, ormare prepune dizajnerske odjeće i obuće, a vozi se samo u najboljim i najskupljim automobilima, gospođa Beckham ima još jedan fetiš - skupocjeno zaručničko prstenje

Iako je uobičajeno da žena, kada ju voljeni muškarac zaprosi, dobije taj jedan, poseban zaručnički prsten, u slučaju supružnika Beckham ta se brojka penje na nevjerojatnih 14 skupocjenih prstena koje u svojoj kolekciji ima Victoria, a koje je dobila tijekom 19 godina braka, u kojem je rođeno i četvero djece.

I dok će mnogi muškarci posegnuti u dobro skrivene novčane zalihe kako bi svojoj dragoj mogli kupiti savršeni prsten, David Beckham s time nema problema. On je za 14 savršenih prstena, izrađenih od najskupljih kamena, izdvojio nevjerojatnih 75 milijuna kuna kako bi joj iskazao svoju ljubav.

  • +11
Victoria Beckham i zaručničko prstenje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvi prsten dobila je na službenim zarukama 1998. godine. Riječ je o zlatnom prstenu s dijamantom od tri karata i markiz rezom. U to vrijeme cijena prstena bila je oko 535 tisuća kuna.

Samo tri godine kasnije na prstenjak desne ruke Victoria je stavila prsten od platine, koji je imao bijele dijamante, a 2003. godine zamijenila ga je također prstenom od platine koji je imao veliki smaragd i dijamante.

Kada je 2004. godine slavila 30. rođendan, David joj je poklonio prsten s ružičastim dijamantom, koji je u to vrijeme koštao gotovo sedam milijuna kuna, a već iduće godine pojavila se s ogromnim dijamantom, vjerojatno najvećim od svih 14 koje posjeduje, rezanim u obliku kruške, koji ima nevjerojatnih 17 karata. Taj joj je, čini se, i najdraži jer ga još uvijek redovito nosi.

Godine 2006. Victoria Beckham dobila je još jedan dijamant u boji - ovoga puta žutoj - koji je smješten na prstenu od žutog zlata, a samo godinu kasnije pojavila se sa ogromnim zelenim smaragdom smještenim na prstenu koji je izrađen od dijamanata.

The cutest little guest in my store!! 🐶🐶🐶 kisses 😘 X VB

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

S novom godinom stigao je i novi prsten, gotovo identičan onom iz 2006., osim što je dijamant malo veći i tamniji te ga je izradio Chopard. Godine 2009. Victoria je s dijamanata i smaragda prešla na rubine, a veliki kamen smješten je na nizu od bijelih dijamanata.

Nakon rubina, red je 2010. godine došao na plavi safir koji je stavljen na platinu, a iste godine dobila je i ovalni ružičasti dijamant na prstenu od žutog zlata.

Do idućeg prstena prošlo je čak pet godina, a onda je Victoria dobila okrugli dijamant smješten između dva kamena sa strane, koji je nosila nekoliko mjeseci prije negoli ga je pohranila na sigurno kako bi ga zamijenila jednostavnim dijamantom četvrtasto rezanim na platinastom prstenu. Njega je premijerno nosila 2016. godine u Cannesu.

Posljednji u nizu skupocjenih prstena onaj je koji je ove godine premijerno pokazala u New Yorku i koji neodoljivo nalikuje na prethodni prsten, a jedino je boja žuta.

Victoria i David Beckham slave 4. srpnja 19 godina braka, a je li ju bivši nogometaš iznenadio novim skupocjenim prstenom, vidjet će se uskoro.