VEDRAN ĆORLUKA

Ljepšoj čestitki nije se mogao nadati: Ovako je 'svom čovjeku' Franka Batelić čestitala rođendan

05.02.2019 u 09:42

Bionic
Reading

Ni deset dana prije Dana zaljubljenih 33. rođendan slavi nekadašnji nogometni reprezentativac, danas nogometaš ruske Lokomotive Vedran Ćorluka, koji mu je na najljepši način čestitala njegova supruga, pjevačica Franka Batelić

'Danas je mom čovjeku ročkas! Veki, imam feeling da je ovo tvoja godina!!! Yuhuuuu... Vole te F i Oski punoooooooo.' Rođendanska je to čestitka koju je putem svog profila na Instagramu poslala pjevačica Franka Batelić svom suprugu, nogometašu Vedranu Ćorluki.

Igrač ruske Lokomotive danas slavi 33. rođendan, a čestitke pristižu iz cijelog svijeta. Još uvijek nije poznato jesu li supružnici trenutno na istoj adresi jer je Ćorluka jučer objavio fotografiju s priprema u španjolskoj Marbelli, a Franka je ovih dana imala poprilično zgusnut raspored s mnogobrojnim događanjima.

Inače, 2018. godina bila je, moglo bi se reći, upravo u znaku ovog para koji je u braku tek šest mjeseci. Osim što je Ćorluka s reprezentacijom osvojio srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu, Franka se vratila na velika vrata na glazbenu scenu, pa je i predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

  • +22
Fashion Guru - Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Dugogodišnju vezu okrunili su u srpnju brakom, nogometaš se i oprostio od reprezentacije, dok je njegova lijepa supruga nastavila nizati uspjehe. Vrhunac itekako uspješne godine dogodio se na samom kraju, izlaskom Frankina prvog albuma, a siječanj 2019. godine bio je samo potvrda da je sve itekako dobro odradila - nominacije za nekoliko glazbenih nagrada najbolji su pokazatelj da će i ova godina biti u znaku Franke Batelić, ali i 'njenog čovjeka', Vedrana Ćorluke.