zanosna poza

Lijepa Albina pokazala tetovažu koju do sad nije isticala, a fanovi je ne prestaju hvaliti

19.08.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Mlada pjevačica trenutno uživa u ljetu u društvu svoga dečka ili s prijateljicama te snimajući zanimljive obrade, a sad je pratitelje počastila i s fotografijom iz večernjeg izlaska

Ranije je talentirana Splićanka (gostujući na YouTube kanalu Wiwiblogs uoći svog nastupa na Eurosongu) pokazala tetovažu na lijevoj podlaktici na kojoj na španjolskom jeziku piše 'Sonare despierto' (Ja ću budna sanjati), govoreći o toj tetovaži istaknula je kako je veliki sanjar.

Ispričala je i da je to njezin moto u životu jer je 'uvijek bila pozitivna osoba, nekada da je čak i pretjerivala pa si zadala nerealistične ciljeve'.

Sada je pozirajući u svom automobilu u večernjim satima plavokosa pjevačica nehotice ili ne, pokazala još jednu tetovažu koju je vješto skrivala na nadlaktici desne ruke. Njezini pratitelji su primijetili i naljepnicu leptirića koju je stavila pored oka, a komplimenti na račun njezine ljepote ne prestaju stizati.

Pohvalila ju je i Viktorija Rađa, a jedan od pratitelja je dometnuo: 'Riba i po si'.

Bivšu eurovizijsku predstavnicu ove smo godine mogli gledati kao natjecateljicu u popularnom showu Nove Tv 'Ples sa zvijezdama'. 'Trenutno sam, ja bih rekla, u maloj inspirativnoj krizi, ali imam par pjesama koje još čekaju na red. Ne želim si stvarati nikakav presing, sve u svoje vrijeme. Svakako mi je želja ostvariti se i kao autorica, ne samo svojih već i pjesama za druge', izjavila je za Večernji list nakon ispadanja iz emisije.

  • +3
Albina Grčić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX