otputovala izvan hrvatske

Lidija Bačić nastavlja svoj zavodnički pohod na Instagramu: Vrijeme krati snimajući selfije u oskudnom bikiniju

05.09.2022 u 12:36

Bionic
Reading

Već je svima poznato da pjevačica na društvenim mrežama često objavljuje izazovne fotografije, a zbog njenih oblina mnogi je smatraju najseksi izvođačicom na estradi. Između nastupa i glazbenih obaveza baterije puni 'skupljajući' boju i to u Francuskoj

Lidija Bačić uživa u babljem ljetu, a kako je označila u zadnje dvije objave, nalazi se u Nici. Njezini fanovi s radošću su dočekali vidjeti njezina golišava izdanja. Pozirala je u bikiniju na terasi s koje se pruža divan pogled, no malo tko vidi dalje od njezinog poprsja.

I ovog ljeta pjevčica se često hvalila fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu, a čini se da joj je narančasta boja najdraža, budući ima više modela u toj boji.

Kako ima onih koji misle da je njen izgled prevara te da svoj izgled može zahvaliti estetskim zahvatima i Photoshopu, nedavno je odlučila stati na kraj takvima i objavila svoju fotografiju na kojoj je otkrila svoje mjere. Piše da je visoka 178 centimetara, da su joj noge dugačke 107 centimetara, ima 62 opseg struka, a grudi 95 centimetara.

'Za one koji se stalno pitaju: imam li glas (jer nisu bili na koncertu), je li photoshop (jer me nisu vidjeli uživo), imam li ekstenzije (jer nisu prali moju kosu), od čega zarađujem (jer ne prihvaćaju da talent i trud donose užzitak pjevanja i koncerte)', poručila je tada.

  • +3
Lidija Bačić Izvor: Cropix / Autor: Danijel Soldo / CROPIX