KOMBINACIJA ZA 5!

Lejla Filipović ne prestaje oduševljavati: Savršenom kombinacijom u prvi su plan ponovno došle njezine duge noge

07.11.2020 u 17:37

Bionic
Reading

Nekadašnja misica još je jednom oduševila svoje pratitelje na Instagramu, koje je ovoga puta 'počastila' pravom jesenskom fotografijom, snimljenom u centru Zagreba

Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, 44-godišnja Lejla Filipović ne prestaje oduševljavati svojim objavama na Instagramu. Nakon što nas je tijekom ljeta 'častila' fotografijama u bikiniju, snimljenim u njihovoj kući u Istri, bivša se misica vratila u Zagreb, a kupaće kostime zamijenila je trendi jesenskim kombinacijama.

Itekako svjesna da joj na izgledu mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke, majka dvojice sinova ovoga je puta u prvi plan stavila svoje duge noge, koje su dodatno došle do izražaja savršenim spajanjem mini haljinice s neobičnim čizmama.

Budući da je u modnom svijetu provela dosta vremena, Lejla itekako dobro zna kako dodatno istaknuti svoje atribute poziranjem, pa se ovoga puta nehajno oslonila na ogromnu ukrasnu teglu u kojoj je posađeno drvo i ukrašeno šljunkom.

Kombinacija koja je sve oduševila sastojala se od Zarine haljine s mašnom oko vrata, a koju je ispod grudi 'stisnula' remenom zmijskog uzorka, koji je savršeno parirao čizmama istog uzorka. U rukama je imala torbu s hrvatskim potpisom Mucca, dizajnerice Irene Mišić Fileš, a sve je upotpunila kaputićem koji ima krzneni okovratnik.

Lejla je svoju kosu podigla u rep i otvorila lice, ne skrivajući ovoga puta pogled iza sunčanih naočala. Ponosan na svoju suprugu itekako je i Tarik Filipović koji joj je i ispod ove fotografije ostavio niz emotikona srca.