JOŠ JEDNO PRIZNANJE

Laskava titula najzgodnijeg njemačkog trenera otišla našem Niki Kovaču

12.08.2019 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon što je prije pet godina proglašen najzgodnijim trenerom Svjetskog nogometnog prvenstva, a u međuvremenu zaredao sportske uspjehe s trenerske klupe, našem Niki Kovaču sada stiže novo laskavo priznanje

Iako ni malo ne mari za takve laskave titule već je strogo posvećen trenerskom poslu, sportskim uspjesima i planovima, Niko Kovač odabran je za najzgodnijeg trenera u Njemačkoj.

Naime, članovi Erotske zajednice iz Njemačke našeg bivšeg izbornika uvjerljivo su proglasili najseksi trenerom Bundeslige.

Poznati 47-godišnjak posljednje dvije godine vodi ekipu njemačkog prvoligaša Bayern Münchena. Iza Kovača su u dosadašnjoj blistavoj karijeri brojni uspjesi koje je prvo doživio kao profesionalni nogometaš, a potom trener. Za razliku od svojih kolega živi povučeno, ne izlaže svoj privatni život medijima, a već punih 20 godina u sretnom je braku sa suprugom Kristinom s kojom dijeli kćer Lauru.

  • +10
Niko Kovač trener FC Bayerna Izvor: Pixsell / Autor: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

Niko Kovač nije komentirao najnoviju titulu, ali zato je to učinio 15 godina mlađi Julian Nagelsmann, trener Leipziga kojem je ovoga puta priznanje izmaklo.

'I dalje se borim za prvo mjesto. Možda mi treba malo više zrelosti, to bi trebalo biti seksi. Treba mi još deset godina, onda ću pobijediti na izborima. Ali, moram pitati Niku što to drugačije radi od mene', prokomentirao je ovaj zanimljivi izbor Nagelsmann.