uživa daleko od hrvatske

Lana Jurčević se već nekoliko dana javlja iz Turske, a sad je pokazala tko joj ondje pravi društvo

18.10.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica već nekoliko dana boravi u Istanbulu. Čim je stigla pokazala je fanovima na Instagramu kako izgleda njezin smještaj i što ju je dočekalo u apartmanu, predivan pogled iz hotela i delicije u kojima je uživala, a napokon se moglo vidjeti i tko je s njom na tom putovanju

'Bilo je lijepo malo pobjeći. Iako je i u Istanbulu bio miks ugodno s korisnim, bilo je lijepo promijeniti lokaciju malo. Ja kao najveći fan čajeva i samo čajeva, popila sam svoju prvu kavu u životu! Svaki dan su me u hotelu dočekali s nečim da nisam mogla vjerovati. Em torta s mojom slikom (a nije mi ni rođendan), em buketi, stalno nešto…', otkrila je Lana Jurčević u jednoj od zadnjih objava iz Istanbula.

Pohvalila se da je njezina pjesma 'So messed up’ u Turskoj bila jako popularna i na vrhovima tamošnjih top ljetvica te je najavila da je uskoro doma i da se 'baca na hrpu novih stvari'. Pozirala je i u seksi izdanju, u pripijenoj tigrastoj opravici i istaknula svoju zanosnu liniju, a iza kamere je bio njezin dečko, Filip Kratofil. Pokazala ga je na nekoliko videa.

Podsjetimo, već četiri godine je u vezi s njim. Godišnjicu koju su proslavili ljetos, obilježila njihovim zajedničkim fotografijama na Instagramu. Inače nema naviku na društvenim mrežama objavljivati fotografije sa svojim dragim.

Jednom prilikom je otkrila da njezin dečko ne voli medijsku pažnju, ali i da njoj to odgovara pa zato rijetko dijeli njegove fotke. Inače, on ima važnu ulogu u njezinom poslovnom carstvu i velika joj je podrška u svemu. Njegovi roditelji Goran i Fatima Kratofil vlasnici su sljemenskog restorana Zlatni medvjed.

  • +2
Lana Jurčević Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic / CROPIX