ZAVIDNA LINIJA

Lana Jurčević paradira u bijelom kupaćem kostimu, a izgleda - sjajno

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 25.06.2020 15:02
  • Objavljeno 25.06.2020 u 15:01
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Pjevačica Lana Jurčević vrlo često svojim pratiteljima na društvenim mrežama priušti golišave scene kada do izražaja dolaze njezini atributi i linija

U najnovijem videu koji je osvanuo na njezinom službenom Instagram profilu naša pjevačica Lana Jurčević koja od nedavno nastupa pod imenom Lalana, poznata Zagrepčanka paradira u bijelom kupaćem kostimu.

Tek mjestimice prekrivena prozirnim pareom, Lana je pokazala kako izgleda prije snimanja za svoju novu kampanju kozmetičko brenda La Piel.

Svojim golišavim tijelom na koje je nanijela mirisne i svjetlucave tonove ulja za plažu, Lana u najboljem svjetlu prezentira svoj trud i rad. Dok su je neki hvalili da izgleda božanstveno i govorili da je najzgodnija na estradi, bilo je i onih koji su primijetili da je Lana dobila koji kilogram te napisali: 'Zbuckala si se'.

tportal

Koliko je vrijedna i predana poslu Jurčević je naglasila u opisu videa napisavši kako je već nekoliko dana u Šibeniku zbog snimanja kampanje, a da još uvijek nije pronašla vremena za kupanje i sunčanje te uživanje na plaži.

tportal

No, bez obzira na to golišavih scena očito ne nedostaje.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram