nostalgična

Lana Jurčević se prisjeća prošlih vremena starim fotografijama i snimkama i pita sve: 'Jesam li vam slađa tada mršava ili sada?'

15.11.2021 u 17:00

Bionic
Reading

Pjevačica i uspješna poduzetnica vratila se na svom profilu na Instagramu malo u prošlost pa je objavila neke prizore koji su joj ostali u srcu. Lana Jurčević nerijetko s fanovima dijeli starije fotografije i snimke i svaki put oduševi obožavatelje

'Evo još jedan throwback s mršavom Lanom na snimanju spota Duplo Slađe. Koja vam je draža, stara ili nova? Vjerujte, ova nova je bolja u glavi 100 puta. A fizički - o ukusima se može raspravljati tako da slobodno…' napisala je i dodala: 'Onda… Duplo slađa sam bila onda ili sada?'', upitala je Lana Jurčević one koji je prate uz više fotografija sa iz 2017. godine.

Naravno, pratitelji su joj poručili da im je ona uvijek lijepa, ali da im se najviše sviđa onakva kakva je sebi najdraža. Prije toga je objavila podsjetnik na snimanja još jednog video spota nastalog puno prije.

'Ljudi! 10 godina od ove pjesme! 10! Ljubav nije greška… tko je se sjeća? Ajme ajmeee, baby Lana. Tako me sad katapultiralo u taj period i to snimanje.. Smrzavanje i gerila, 'na crno snimanje' po ulicama Londona. Sama se obukla, našminkala, nafrizirala. Kao da je jučer bilo, doslovno osjećam kao da sam tamo sad opet. Ovo je jedna od onih pjesama koje neće 'pregaziti' ni vrijeme ni trendovi. Barem se nadam i vjerujem u to', poručila je nostalgična pjevačica.

Lana Jurčević se iz slatke djevojčice pretvorila se u pravu seks bombu. Bila je uglavnom zakopčana, bez previše golišavih izdanja. Danas je njezin stil puno opušteniji no nekad. Na sceni je od 2003. godine, no svoj privatni život uspješno krije od javnosti.

Već više od četiri godine u sretnoj vezi s Filipom Kratofilom, a osim pjevanja prije nekoliko godina pokrenula je beauty brend La Piel te time zaokružila svoju višegodišnju ljubav prema kozmetici i proizvodima prirodnog porijekla. Poduzetnički duh naslijedila je od roditelja koji su u poslu svaštarili, što je i njoj pokazalo da se u životu ne mora ograničavati samo na jednu stvar.

  • +12
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Bruno Fantulin/PIXSELL