ŽELI USREĆITI SVIJET

Lady Gaga inspiraciju za svoje pjesme dobiva od vilenjaka

29.02.2020 u 10:20

Bionic
Reading

Pjevačica Lady Gaga razgovarala je s Zaneom Loweom za Apple Music i otkrila mu nekoliko novosti iz profesionalnog života

Slavna 33-godišnja Lady Gaga sjela je i porazgovarala s Zaneom Loweom za Apple Music u sklopu promocije singla 'Stupid Love'. Intervju je održan prije izlaska pjesme koji se dogodio u petak.

'Ponekad morate pomaknuti svoje tijelo i duh kako bi uistinu stupili u kontakt s vlastitim osjećajima. A ja sam se osjećala loše prije nego sam otišla raditi u studio. Kad sam stigla, sjela sam s producentom BloodPopom i rekla mu kako ću otvoriti portal, slušati i razgovarati s mojim vilenjacima. Vilenjacima koji mi pomažu pisati muziku. I pitat ću ih što bi svijet trebao čuti', rekla je Lady Gaga.

Pjevačica je dodala kako bi zatim poslušala snimku i otkrila da je muzika vesela.

'Znala sam dosta plakati u studiju jer kad sam čula što pjevam, svoj glas i tu veselu melodiju, to mi je ispunilo dan', rekla je Lady Gaga.

Pjevačica kaže kako je singl 'Stupid Love' nastao je iz prihvaćanja prošlosti. Prilično je očito kako će šesti studijski album Lady Gage biti prilično plesan.

'Znate, netko me je prije neki dan pitao koji mi je cilj s ovim albumom i bez obzira koliko glupo zvučalo kad to kažem odgovor je svejedno – voljela bih stvoriti glazbu koju će većina svijeta čuti i zatim prihvatiti kao dio svakodnevnice te ih usrećivati svaki dan', zaključila je Lady Gaga.

Lady Gaga Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE