ŠTO JE ISTINA?

Kylie Jenner ponovno provocira snimkama, a obožavatelji su uvjereni kako je sama dogovorila nedavne paparazzo fotografije

28.04.2020 u 12:50

Bionic
Reading

Kako bi smirila buru koju je podignula paparazzi fotografijama na kojima je bez trunka šminke, najmlađa milijarderka na svijetu odlučila je na Instagramu objaviti snimku na kojoj pozira u bikiniju i na sebe nanosi ulje za tamnjenje. No, ni to ne pomaže zaluđenim obožavateljima koji je ne prestaju prozivati na društvenim mrežama

Prošlog tjedna, dok je karantena u Americi i dalje trajala, najmlađa milijarderka svijeta, inače uvijek pomno dotjerana Kylie Jenner snimljena je bez šminke, kose zavezane u nespretnu pundžu kako izlazi iz jedne trgovine u Los Angelesu i ulazi u automobil.

22-godišnja kraljica Instagrama i reality zvijezda, koju je Forbes već drugu godinu zaredom proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu, na licu nije imala ništa od svojih make up proizvoda, na kojima je zgrnula milijarde.

'Možda je ovo pravo vrijeme da naša kosa, nokti i lice odmore od svega što na njih inače stavljamo i teških tretmana kojima ih podlažemo', rekla je nedavno Kylie Jenner, no obožavatelji i nisu uvjereni u to.

Društvene mreže posljednjih su se dana užarile, a mnogi su uvjereni kako su i te fotografije zapravo dogovorene, posebice nakon što su se pojavile i nove fotografije na kojima je odjevena u traperice Alexandera Wanga s visokim strukom i rezanu dolčevitu Naked Wardrobe.

Budući da na nekim od paparazzo fotografija, na kojima je ponovno bez šminke, gleda direktno u kameru, obožavatelji su uvjereni kako je riječ zapravo o dogovorenom snimanju te da je sve odradio njezin osobni fotograf.

No, Kylie Jenner se time ne zamara. Dapače, na svom je Instagramu objavila snimku koju je u manje od 12 sati pogledalo više od 25 milijuna ljudi diljem svijeta, a na kojoj se najmlađa milijarderka svijeta izvija na bež sofi pored bazena u minijaturnom bikiniju i na tijelo nanosi ulje za tamnjenje sa svojim potpisom

  • +9
Dom Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia