loše kritike

Kritičari opleli po 'Murder Mystery 2': 'Čak bi i ChatGPT mogao smisliti bolji scenarij'

04.04.2023 u 11:03

Bionic
Reading

Premda se u Hrvatskoj nalazi na samom vrhu ljestvice 'trending', najnoviji film Jennifer Aniston i Adama Sandlera skuplja negativne komentare. Mnogi zamjeraju što je scenarij gotovo isti: neuzbudljiv i neinovativan

Nastavak filma 'Murder Mystery' koji je 2019. podijelio publiku ovih je dana stigao na Netflix te u Hrvatskoj drži prvo mjesto na ljestvici najpopularnijih filmova. Projekt od kojeg se očekivalo puno, ipak je ostavio mnoge gledatelje nezadovoljnima. Neki kritičari tvrde da je jedini razlog zašto se ovom naslovu pridaje toliki značaj upravo zbog glavnih glumaca: Adama Sandlera i Jennifer Aniston.

Dapače, kritičari negativno pišu kako se osjećaju da su pogledali isti loš film, i to dvaput.

U prvom nastavku Sandler glumi Nicka Spitza, policajca koji nikako ne uspijeva položiti test za detektiva, a Aniston predstavlja njegovu ženu Audrey koja je pasionirana čitateljica krimića. Na odmoru ih zadesi pravi izazov te se pred njih postavlja situacija koja zahtijeva da postanu detektivi i riješe ubojstvo. U drugom nastavku također rješavaju misterij, ali na drugoj lokaciji.

Ovaj nastavak odvija se u Parizu i pred Nickom i Audrey je da riješe zagonetan nestanak njihovog prijatelja koji je otet na vlastitom vjenčanju.

Jedan od kritičara rekao je: 'Jedan od onih novih AI robota poput ChatGPT-a mogao je smisliti scenarij s više osobnosti.'

  • +12
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins / Shutterstock Editorial / Profimedia