NA STO MUKA

Kris Jenner u ozbiljnim problemima: Majka sestara Kardashian-Jenner optužena za seksualno uznemiravanje

01.10.2020 u 20:17

Bionic
Reading

Bivši tjelohranitelj Kris Jenner optužio je slavnu majku i menadžericu popularnih sestara iz klana Kardashian-Jenner za seksualno uznemiravanje. 56-godišnja Kris negira ove optužbe

Bivša zaposlenik koji je bio zadužen za sigurnost Kris Jenner i njezine obitelji iznio je niz optužbi na račun slavne menadžerice i majke sestara Kardashian-Jenner. Između ostalog, tužba je podnesena za seksualno uznemiravanje, rasnu i rodnu diskriminaciju i neutemeljeni otkaz, a kao optuženik navodi se i Jennerina najstarija kći Kourtney Kardashian.

Tužba je podignuta i protiv privatne zaštitarske tvrtke David Shield Security za koju je Jennerin bivši tjelohranitelj radio. U sudskim dokumentima do kojih je došao People navodi se kako bivši tjelohranitelj, koji se identificirao kao crnac po imenu Marc McWilliams, tvrdi da je Kris Jenner 'započela obrazac ponašanja koji uključuje fizički kontakt bez pristanka McWilliamsove strane, neprimjerene i seksualne prirode'.

Odvjetnik Kris Jenner, Marty Singer, demantirao je McWilliamsove tvrdnje u izjavi za People, rekavši kako 'Kris Jenner i Kourtney Kardashian oštro negiraju potpuno lažne tvrdnje bivšeg zaštitara Marca McWilliamsa'.

'Njegovi apsurdni navodi očito su izmišljeni i u suprotnosti su s lako potvrdivim činjenicama. Kris se prema njemu nikada nije ponašala neprimjereno. Zaštitarska tvrtka prestala je angažirati McWilliamsa, nakon što je tjelohranitelj više puta uhvaćen kako spava u svom autu za vrijeme radnog vremena. Značajno je i to da sMcWilliams nikada nije imao pritužbe na Kris, sve dok godinu dana kasnije nije izmislio ovu smiješnu priču', stoji u izjavi.

'Iako je Kourtney navedena u tužbi, ona se ne tereti da je učinila bilo što neprilično, niti je to učinila. Kad Kris i Kourtney pobijede u ovoj neozbiljnoj parnici, namjeravaju istog trenutka tužiti McWilliamsa i njegove odvjetnike zbog zlonamjernog sudskog progona', dodao je branitelj u izjavi za People.

McWilliams u pravnim dokumentima navodi da je navodno ponašanje započelo nakon što je počeo raditi za Kris Jenner i Kourtney Kardashian u svibnju 2017. godine. Navodi da je Jenner na seksualan način komentirala njegov fizički izgled te se raspitivala se o njegovim 'seksualnim aktivnostima'.

Između svibnja 2017. i 12. rujna 2018. optužena Jenner u više se navrata pokušala približiti tjelohranitelju, ponavljajući otvorene komentare seksualne prirode upućene McWilliamsu. McWilliams tvrdi da se u istom tom razdoblju počeo žaliti na Jennerino navodno ponašanje svojim nadređenima u tvrtki David Shield Security koji nisu ništa poduzeli po tom pitanju.

McWilliams također tvrdi da je Kris otvoreno izrazio negodovanje i napomenuo joj da 'svojim ponašanjem krši zakon' te je 'zamolio za prestane', no slavna menadžerica se na te molbe navodno oglušila. McWilliams tvrdi da su njegove pritužbe samo inicirale daljnja 'uznemiravanja i zastrašivanja' od strane Kris i tvrtke za koju je radio, kao i Kourtney Kardashian.

Jennerica, Kardashianka i David Shield Security na poslu su ga navodno vrijeđali i izmišljali 'lažne disciplinske izgovore poput kašnjenja', kao i 'lažne tvrdnje o njegovom lošem stavu'. Tvrdi da su mu se rugali ispred kolega te da je je bio izložen 'sugestivnim, seksualnim, seksističkim, rasističkim i raznim drugim diskriminirajućim komentarima'.

McWilliams nadalje tvrdi da mu je smanjena satnica te da je kasnije 'suspendiran' i udaljen iz doma Kris Jenner, ali mu je i dalje bilo dozvoljeno raditi kod Kourtney Kardashian. U tužbi se navodi da je McWilliams u konačnici dobio otkaz 12. rujna 2018.

Navodi da je potom podnio zahtjev Odjelu za zapošljavanje i stanovanje. McWilliams vjeruje da 'ima zakonsko pravo na odštetu u iznosu koji još nije utvrđen, ali dovoljan da se kazni optuženica te da to bude primjer svakome tko pokuša nešto slično.