NISMO SE NADALI

Kralj Charles III na pitanje o princu Harryju iznenadio odgovorom: 'Tko je to?'

09.02.2023 u 14:47

Bionic
Reading

Britanskom kralju Charlesu III raspored je posljednjih mjeseci pretrpan, a jučer je morao posjetiti Sveučilište u Stratfordu, istočno od Londona, gdje se susreo s tamošnjim studentima

Tijekom posjeta Sveučilištu u Stratfordu, kralj Charles III susreo se i s nekim studentima, a jedan od njih uputio je britanskom kralju neobičan zahtjev. Naime, tijekom susreta, student je kralja zamolio da svog sina, princa Harryja, vrati u Veliku Britaniju, a reakcija Charlesa iznenadila je sve.

'Možete li vratiti Harryja?', pitao je iz gomile student, na što mu je kralj Charles III odgovorio protupitanjem: 'Tko je to?' Potom je od svog pomoćnika kralj zatražio da mu još jednom ponovi što ga je student pitao, na što mu je on rekao da ga ovaj pita o njegovom sinu, princu Harryju.

Na to je djelovao poprilično ravnodušno, te je samo rekao - 'Oh' - i time iznenadio baš sve.

  • +2
kralj charles Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Milligan / AFP / Profimedia

Ova reakcija zapravo i ne treba čuditi nakon svega što je u posljednje tri godine princ Harry priredio svojoj obitelji - od naprasnog napuštanja iste i preseljenja u Ameriku, preko intervjua s Oprah Winfrey i ostalima, u kojima ih nije štedio, a vrhunac svega bio je dokumentarac 'Harry & Meghan' snimljen za Netflix, kao i njegovi memoari 'Spare', kojima im je zadao posljednji udarac.