ODLUKA KOJA SE ČEKALA

Konačno je poznato hoće li Shakira nastupiti na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva

18.11.2022 u 16:53

Bionic
Reading

Kolumbijska pjevačica Shakira (45) ipak neće pjevati prekosutra na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, izvijestila je španjolska novinska agencija EFE pozvavši se na neimenovane osobe bliske Shakiri

Posljednjih se dana nagađalo da će pjevačica, čiji se dom nalazi u Barceloni, nastupiti.

'Dosad objavljene informacije o njenom sudjelovanju i kasnijem odustajanju bazirale su se na špekulacijama i neslužbenim informacjama', rekli su izvori za EFE.

BIVŠI SUPRUŽNICI

Shakira i Gerard Pique sastali se s odvjetnicima: Kreće pravna bitka za skrbništvo nad sinovima

Pogledaj galeriju

Zasad je nepoznato koji će sve zabavljači otvoriti prvenstvo jer su neke svjetske zvijezde odlučile ne sudjelovati zbog socijalne i političke situacije u Kataru.

Mediji su izvijestili da će nastupiti Maluma (28), također kolumbijski pjevač, koji bi trebao otpjevati službenu pjesmu, a također i Nicky Minaj (39) rođena u Trinidadu i Tobagu te libanonska pjevačica Myriam Fares (39).

Shakira, koja je bila u vezi s Barceloninim nogometašem Gerardom Piqueom (35), nastupila je 2020. godine na finalu američkog nogometa Super Bowl, a 2010. je njena pjesma 'Waka Waka' bila službena pjesma Svjetskog nogometnog prvenstva održanog u Južnoafričkoj Republici.

Inače, kako se pisalo, poznati par koji ima dva sina, dogovorio se oko skrbništva nad djecom. Pique je odlučio da Shakiri dodatno ne komplicira život, pa je kolumbijskoj pjevačici dao puno skrbništvo nad njihovim sinovima Milanom i Sashom. Nedavno umirovljeni nogometaš ovim je dogovorom dopustio Shakiri da se preseli s djecom u Ameriku.

Kako piše La Vanguardia, bivši partneri i njihovi odvjetnici pregovarali su punih 12 sati, a u finalne dogovore spada i onaj da će Pique sa sinovima provesti Božić u Barceloni, nakon čega će oni nastaviti svoj život u Miamiju, gdje će ih posjećivati.