na facebooku

Obožavatelji bivše predsjednice oduševljeni novom objavom: 'Najpredivnija naša ljepotica'

26.08.2023 u 08:09

Bionic
Reading

Bivša predsjednica aktivno se koristi društvenim mrežama obavještavajući građane o nastavku svog rada. Njezina uloga u društvu nije prestala danom kada je izgubila posljednje predsjedničke izbore, a najnovijom objavom iskazala je podršku Ukrajini

Kolinda Grabar-Kitarović ne propušta obilježavanje velikih i značajnih datuma, a ovaj put je svoj glas na društvenim mrežama iskoristila da čestita Dan neovisnosti Ukrajini. Gestom je oduševila mnoge, a njezini obožavatelji složni su u mišljenju kako Grabar-Kitarović izgleda odlično!

Bivša hrvatska predsjednica još je jedanput Ukrajini čestitala Dan neovisnosti, a na objavljenoj fotografiji nosi haljinu koja ima elemente ukrajinske narodne nošnje.

'Jučer u Kijevu. Dan neovisnosti Ukrajine', napisala je u opisu objave koju je 'lajkalo' dvanaest tisuća ljudi.

Osim oznakom 'Sviđa mi se', pratitelji su joj i u komentarima ostavili brojne komplimente među kojima je i onaj da je ona najljepša predsjednica ikad!

Na Instagramu je pak ranije objavila još jednu fotografiju kojom je iskazala podršku Ukrajini, no u nešto više sportskom izdanju. U vojničkim hlačama i crnoj majici s natpisom 'Freedom' bivša predsjednica poslala je podršku ukrajinskom narodu napisavši: 'S vama sam, prijatelji!'.

  • +3
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs