put u australiju

Kolinda Grabar - Kitarović zapjevala je s klapom, a video je brzo postao hit među obožavateljima: 'Ti si naša kraljica'

05.03.2022 u 20:50

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uživa veliku popularnost na društvenim mrežama, a njezinim obožavateljima niti jedan detalj ne može promaknuti. Tako je vrlo brzo uočeno kako je bivša predsjednica otputovala u Australiju, a ondje je i zapjevala s klapom Samoana, a taj trenutak brzo je postao viralan

Kolinda Grabar- Kitarović trenutno boravi u Australiji gdje je otputovala na poziv organizacije AUS-NZ Croatian Women in Leadership. Bivša 53-godišnja predsjednica snimljena na proslavi u jednom hotelu u Sydneyju u društvu klape Samoana.

Video su vrlo brzo uočili Kolindini brojni prijatelji i pratitelji na društvenim mrežama nakon što ga je klapa objavila na svom Facebook profilu. U videu dobro raspoložena Kolinda, decentno odjevena u crnu haljinu i sako, zajedno s članovima klape pjeva veliki hit klape Intrade, 'Croatio, iz duše te ljubim', povodom proslave 30. godišnjice diplomatskih odnosa između Hrvatske i Australije.

Snimka je izazvala veliko oduševljenje, a obožavatelji su Kolindu zasuli komplimentima. 'Bravo kraljice', 'Super', 'Divota', 'Bravo za našu dragu Kolindu', 'Ti si naša kraljica, bila i ostala,' bili su samo od neki.

Inače, klapa Samoana vokalni je sastav s Novog Zelanda koji pjeva hrvatske pjesme. Klapa je osnovana 2011. godine, a zbog obrada poznatih pjesama stekli su popularnost i u Hrvatskoj. Pjevali su za Dinamo i Vatrene te u čast Oliveru Dragojeviću.

  • +3
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL