NA FAKULTETU

Kolinda Grabar-Kitarović se javila s novog putovanja, a održala je i zanimljivo predavanje

11.05.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ima novi posao u gradu pod Marjanom. Prije nekoliko dana imala je predavanje na Filozofskom fakultetu. Sve je naravno, zabilježila i na društvenim mrežama

'Predavanje na Filozofskom Fakultetu Sveučilišta u Splitu: 'Mir i sigurnost za svijet u tranziciji usred akutne geopolitičke konfrontacije', opisala je bivša hrvatska predsjednica više fotografija u svojoj najnovijoj objavi.

U dupkom punoj dvorani Kolinda Grabar-Kitarović je na engleskom jeziku pričala o svom iskustvu boravka u Ukrajini, Putinu, ali i manjim poteškoćama koje ima s tehnologijom.

Njezinih predavanja na splitskom Filozofskom fakultetu bi moglo biti još. Naime, tu bi trebao zaživjeti novi studij na engleskom jeziku 'Demokracija i društvena otpornost u suvremenom društvu'.

  • +3
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, nakon što je Let 3 prošao u finale Eurosonga na društvenim mrežama širi se fotka bivše hrvatske predsjednice iz mladosti, na kojoj sjedi na traktoru ispred svoje kuće. Podsjetimo, podrijetlom je s Grobinšćine u okolici Rijeke. Najranije dane djetinjstva provela je u selu Lubarska pokraj Martinova Sela na Rječini, a kasnije se njezina obitelj preselila u Grobnik. Fotografija se može vidjeti od 24. sekunde u HRT-ovoje emisiji u kojoj je 2015. opisala svoje skromne početke.