originalan način

Kod Brozovića se slavi: Pogledajte kako je supruga našeg reprezentativca čestitala svom dragom

13.09.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Silvija Brozović jedna je od samozatajnijih supruga nogometaša. Svoju svakodnevicu je na Instagramu počela pokazivati 2018. godine i o njoj se do tada nije puno znalo. No sada rado dijeli sretne obiteljske trenutke pa je tako pokazala i na koji način su tati i suprugu pokazali svoju ljubav

Od crvenih i bijelih ruža lijepa supruga našeg reprezentativca i igrača milanskog Intera ispisala je 'I love you, baby'. Na fotografiji Silvija Brozović pozira dobro raspoložena u bijeloj majici i kratkim biciklističkim tajicama cvjetnog uzorka u društvu njihovo dvoje djece, kćeri Aurore i sina Rafaela, no nije poznato koji je razlog za ovu romantičnu poruku jer mu nije rođendan, a ni godišnjica braka.

Nogometaš za sada još nije reagirao na objavu svoje supruge.

'Lijepo nam je. Privukla me izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u. Zahvaljujući Silviji, u Milanu smo stvorili drugi dom. Ona svakodnevno dobre stvari čini još boljima. Puno mi znači to što me, kad dođem kući s treninga, čeka netko tko me potpuno razumije i pun je ljubavi. U životu sportaša vrlo je važno imati osobu koja podnosi sve žrtve i odricanja zbog naše karijere', rekao je Brozović svojedobno.

Podsjećamo, Marcelo i njegova odabranica Silvija Lihtar upoznali su se 2012. u rodnoj Velikoj Gorici, a ona je živjela u naselju pored, Kobiliću. Svoju vezu su okrunili brakom nakon četiri godine veze u matičnom uredu u Velikoj Gorici na Badnjak 2016. godine.

Silvija i Marcelo Brozović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Njihova svadba bila je skromna te su svoju ljubav proslavili u društvu dvadesetak uzvanika, a sam obred je navodno trajao tek 12 minuta. Kći Aurora na svijet je stigla u proljeće 2017., a sin Rafael rođen je u listopadu 2019.