ŠOK U 'ZVIJEZDE PJEVAJU'

Kindl i Navojec kokodakali, favoriti ispali

21.01.2012 u 22:19

Bionic
Reading

'U šoku sam, čak mislim da ću se rasplakati, hvala publici', ironičan je bio Mario Petreković koji je sa svojom partnericom Marijom Husar Rimac ispao iz treće emisije šoua 'Zvijezde pjevaju'

Led su probili Mario i Marija pjesmom 'Teške boje'. Marija Husar Rimac pojavila se u seksi rokerskom izdanju, a žiri, koji je ovoga puta bio bez Rajka Dujmića bio je oduševljen. 'Vokalno vrlo agresivno, interpretacijski hipnotizirajuće, a ti, Mario, večeras nisi bio 'fake', što mi se jako sviđa', rekla je Martina Tomčić. Od svih članova žirija dobili su osmice, što je ukupno iznosilo 32 boda. No, čini se da im to nije bilo dovoljno. Kada je Barbara objavila da upravo oni napuštaju šou, svi su ostali šokirani. 'Hvala publici', ironičan je bio Petreković i dodao: 'U šoku sam, čak mislim da ću se i rasplakati.'

Vrhunski par, kako ih je Duško najavio, Ivana Husar Mlinac i Nikša Kušelj, uveli su nas u svijet kazališta izvevši 'Aidu' iz mjuzikla Eltona Johna. Ivana je blistala u dugoj haljini boje leda, a priznala je i da se sa sestrom Marijom dogovara oko pjesama prije emisije.
'Bili ste u nekom svom oblačiću, meni su se ruke oznojile, baš ste me razgalili', dirnuta je ponovno bila Martina, a ukupan zbroj ocjena bio je 32.


Zgodna Tamara Loos izjavila je da očekuje prvo mjesto, međutim, sa svojim partnerom Alenom Nižetićem završila je na zadnjem mjestu sa osvojenih 25 bodova. 'Imali ste veliku volju da energija izađe van, ali nije išlo, falilo je više korištenja scene', kritičan je bio Nikša Bratoš koji je u žiriju mijenjao Rajka. Nakon najmanje osvojenih pet bodova, vidno razočarani šalili su se na svoj račun. 'Ja sam u školi imao same trojke, tako da mi je petica dobra ocjena', dodao je Alen.

Giuliano i Marija Borić zahvaljujući interpretaciji, ali i odabiru pjesme koja je dio žirija bacila u delirij, napredovali su u odnosu na prethodnu emisiju. Odabrali su Gibonnijevu pjesmu 'Posoljeni zrak i razlivena tinta' i osvojili okruglih 30 bodova. 'Generalno, nastojim ne biti impresioniran pjesmom, zanima me samo jeste li napredovali u odnosu na prošli put', strogo je zaključio Nikša Bratoš.

Teške boje


Simpatičnom interpretacijom Ivana Kindl i Goran Navojec pronašli su kokoš u sebi. Njihov odabir bio je 'Guslač na krovu', a najzabavniji dio bilo je samo kokodakanje, što je izazvalo ovacije publike, ali i žirija, točnije svih osim Martine. 'Nije bilo loše, ali nije me bacilo u nesvijest, a očekivala sam da će me Goran baciti u nesvijest, očekivala sam više', oštra je bila Martina.
'Ovo je bilo odlično, interpretativno je Goran savršen, a Ivana nevjerojatna, zabavili ste me, svaka čast', pohvalila ih je Vanna, s čim su se složili Ksenija i Nikša. 'Unatoč tome što nisam bila pozvana na rođendan, dajem devet', rekla je Ksenija, a žiri je nastavio s provokacijama na račun Ivane Kindl koja je s natjecateljima šoua protekloga tjedna u klubu Sax proslavila svoj 34. rođendan. Osvojili su najviše bodova, čak 35.

Rokericu u sebi probudila je i Mila Elegović koja je sa svojim partnerom Ervinom Baučićem odabrala grupu Kiss, a Mila je ponovno plijenila pažnju, ovoga puta u crnoj odjevnoj kombinaciji. 'Toliko hvalim Ervina da je to već svima dosadno. Ervin je sjajna podrška Mili i partner je kakvog se može poželjeti, a ti, Mila, izgledaš sjajno i vokalno rasteš', rekla je Martina, a žiri se očito s njom složio, s obzirom na dobivenih 30 bodova.