Incident u Cannesu

Kelly Rowland napravila scenu na crvenom tepihu, čitačica s usana otkrila što je vikala zaštitarki

22.05.2024 u 22:10

Bionic
Reading

Američka pjevačica i glumica imala je verbalni okršaj sa zaštitarkom na crvenom tepihu u Cannesu. Snimljena je dok je u utorak šetala crvenim tepihom, a verbalni sukob s članicom osiguranja započeo je dok se penjala stepenicama

Kelly Rowland je pozirala pred okupljenim fotografima, a potom se uz pratnju osiguranja počela penjati po stepenicama. Zastala je da mahne i pozira a u jednom trenutko je došlo do žestoke svađe.

Odjednom je ljutito uperila prst u ženu i opomenula ju, na što joj je zaštitarka nešto odgovorila. Sve je zanimalo što je bilo rečeno tijekom sukoba.

  • +2
Kelly Rowland Izvor: Profimedia / Autor: Eventpress Kochan / imago stock&people / Profimedia

'Nemoj tako razgovarati sa mnom. Ne razgovaraj tako sa mnom', ponavljala je, kaže stručnjak Jeremy Freeman za Page Six. 'Ti nisi moja majka. Rekao sam ti da ne razgovaraš tako sa mnom'.

Bivša članica Destiny's Child i dalje je bila iznervirana kada je stigla do vrha stepenica da uđe na premijeru francusko-talijanskog filma 'Marcello Mio'. Okrenula se i još jednom viknula zaštitarki 'da još uvijek ne može tako razgovarati s njom'.

Jedan od izvora tvrdi da su članovi osoblja festivala navodno bili agresivni te da je Kelly bilo dosta njihovog ponašanja. Navodno joj je prekipjelo kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavatelje i pomagala paparazzima da je slikaju.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Ne zanima ju hoće li ispasti diva jer zna da se zalagala za sebe. Htjela je postaviti jasne granice', rekao je izvor. Inače, Kelly se u sličnojj situaciji našla i u veljači, kad je napustila emisiju 'Today'. Nije bila zadovoljna garderobom koju su joj dali. Navodno je tražila garderobu na drugom katu, ali je tu garderobu prije nje zauzela Jennifer Lopez. Rowland su ponudili druge opcije, ali ih je sve odbila te se nije pojavila u emisiji.

sve osim nogometa