HRABROST NA DJELU

Keanu Reeves zaplivao hladnim oceanom i dokazao da je u top formi

06.01.2021 u 17:03

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Keanu Reeves, koju ćemo ponovno gledati u ulozi Nea zahvaljujući snimanju četvrtog nastavka filmske trilogije 'Matrix', posljednjih dana uživa u predahu od glumačkih obaveza boraveći u Malibuu na čijim je pješčanim plažama postao prava atrakcija

Poznati 56- godišnji glumac nije uspio proći nezapaženo dežurnim paparazzima koji su ga ulovili prilikom uživanja na pješčanim plažama Malibua.

Usprkos zimskim temperaturama, Keanu Reeves hrabro je zaplivao oceanom, a da mu je osvježenje itekako pasalo, dao je naslutiti zadovoljnim izrazom lica.

Zahvaljujući repriziranju uloge Nea, Keanu Reeves odlučio je promijeniti svoj dugogodišnji imidž u znaku duge kose.

Rijetko tko se od njegovih mnogobrojnih obožavatelja nadao da će ga više vidjeti s krakom kosom, ali hrabri i izuzetno profesionalni glumac Keanu Reeves za novu je ulogu bio spreman i na taj korak.

Protekle godine holivudska zvijezda marljivo je snimala kadrove novog nastavka 'Matrixa' u Berlinu, a u pauzama od snimanja društvo mu je činila devet godina mlađa djevojka, umjetnica Alexandra Grant.

  • +2
Keanu Reeves i Alexandra Grant Izvor: Profimedia / Autor: Media Punch/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Javnost već godinama percipira Keanu Reevesa kao usamljenu i razočaranu holivudsku zvijezdu, stoga je sve začudilo kada se 2019. godine na crvenom tepihu pojavio držeći za ruku Alexandru Grant. Njihovo prijateljstvo, koje traje deset godina, s vremenom je preraslo u ljubav, a obožavatelji nisu krili radost što je njihov omiljeni glumac napokon pronašao razlog za sreću.