EMOTIVNA SCOUT

Kći Brucea Willisa ne skriva emocije: 'Nadala sam se razumijevanju i potpori, ali ono što se dogodilo je neopisivo'

01.04.2022 u 14:18

Bionic
Reading

Vijest da Bruce Willis boluje od rijetke bolesti, zbog koje mora u prisilnu mirovinu, poput munje se proširila svijetom. Potrebu da se obrati javnosti sada je dobila i Scout Willis, kći slavnog glumca i Demi Moore

‘Dragi tata volim te. Jučerašnji dan bio je nevjerojatan. Nisam znala kako će javnost reagirati na sve. Uvijek postoji određena doza opreza i sumnje kada se tako teška i privatna stvar dijeli s tolikom količinom ljudi. Nadala sam se razumijevanju i potpori, ali ono što se dogodilo je neopisivo. Nikada nisam zamišljala da će toliko podrške, ljubavi i poruka suosjećanja stići prema našoj obitelji i tebi. U suzama vam ovo pišem, jer me sve to jako pogodilo. Zahvalna sam vam na svemu, zahvalna sam što vam moj otac toliko znači. Hvala svima koji su pokušali stupiti u kontakt sa mnom. Obraćam vam se ovim putem jer bi mi bila potrebna cijela vječnost da svima pojedinačno odgovorim na poruke koje su stigle’, stoji u novoj Instagram objavi Scout Willis, uz koju je priložila fotografiju sa slavnim ocem.

Srednje dijete slavnog glumca i glumice Demi Moore obratila se javnosti nakon što je Bruce podijelio s ostatkom svijeta da pati od specifične bolesti- afazije.

  • +3
Bruce Willis Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Dijagnosticirana mu je prije nekoliko godina, a sada je prisiljen napustiti svijet glume te se umiroviti. Riječ je o gubitku ili poremećaju govora koji uključuje smanjenu mogućnost razumijevanja ili izražavanja (ekspresiju) riječi, odnosno njihovih neverbalnih ekvivalenata. Nastaje kao posljedica oštećenja funkcije centara za govor u korteksu i bazalnim ganglijima, odnosno u bijeloj tvari kroz koju prolaze putovi koji te centre povezuju.