izvor blizak obitelji

'Kate Middleton se osjeća apsolutno užasno, njeno mentalno zdravlje je ozbiljno narušeno'

13.03.2024 u 22:00

Bionic
Reading

Prošla su skoro tri mjeseca otkako smo posljednji puta vidjeli Kate Middleton u javnosti, a nakon što je postalo očito da je fotografija snimljena za Majčin dan lažirana, sve su glasnije razne teorije zavjere i sumnje u stvarno stanje buduće kraljice

Uslijed situacije u kojoj Buckinghamska palača odbija objaviti neobrađene fotografije s Majčinog dana ili pojasniti o kakvoj se točno bolesti radi zbog koje je princeza od Walesa bila podvrgnuta operaciji abdomena, jedini izvor informacija su osobe bliske kraljevskoj obitelji.

Među mnogobrojnim kraljevskim insajderima koji su ovih dana iznimno traženi, oglasila se i Jennie Bond koja je aktualno stanje Kate Middleton opisala kao 'užasno' te pozvala javnost da prestane s napadima koji joj ugrožavaju oporavak.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

'Stavljamo se u opasnost da ćemo maltretirati ženu koja se oporavlja od teške operacije. Mogu zamisliti kako se osjećala jutros - apsolutno užasno', rekla je Bond za GB News i nastavila:

'Majčin dan za nju je uništen ovim skandalom. Jučer je fotografirana u autu s Williamom. Nije izgledala nimalo sretno, očigledno je pod ogromnim pritiskom, koji će biti sve izraženiji prilikom svakog budućeg javnog pojavljivanja', kaže Bond.

Iako je svima jasno da insajderica nije u izravnom kontaktu s Kate, mnoge je zabrinuo njen opis princezinog psihičkog stanja.

  • +3
Princ William, kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

'Pritisak raste iz dana u dan. Mislim da je u iznimno narušenog fizičkog i mentalnog stanja. Trebali bismo je pustiti na miru', upozorava Bond.

No, teorije zavjera jačaju iz dana u dan, a ne pomažu niti naznake da je i posljednja fotografija, u kojoj se vozi s princem Williamom, također lažirana. Ili, još gore, da to niti nije ona, već lijepa markiza od Cholmondeleya, Sarah Rose Hanbury, za koju mnogi sumnjaju da je dugogodišnja ljubavnica budućeg kralja.

Kako stvari stoje, dokle god javnost ne ugleda Kate Middleton vlastitim očima, živu i zdravu, pritisak medija neće se smanjivati.

na festivalu

Kraljica Camilla uslijed obiteljske drame osvanula u chic kaputu i sa širokim osmijehom na licu

Pogledaj galeriju