NEMA BOLJEG

Kakva reklama! Svjetski mediji raspisali se o boravku Beckhamovih u Hrvatskoj

17.07.2022 u 11:18

Bionic
Reading

Čini se kako je obitelj Beckham, barem što se tiče početka ove turističke sezone, napravila najbolju i to besplatnu reklamu za Hrvatsku, budući da svjetski mediji ne prestaju pisati o njihovom boravku u našoj zemlji

Hrvatski mediji već danima pišu o boravku Victorije i Davida Beckhama u našoj zemlji. Obitelj Beckham, s najmlađim članovima obitelji, 11-godišnjom Harper Seven i 17-godišnjim Cruzom, uživaju na Lopudu, a dijelić odmora sada su podijelili i s milijunima pratitelja iz cijeloga svijeta.

Te fotografije sada su 'usnimili' i svjetski mediji koji su se, nakon Victorijine objave na kojoj David i Harper Seven poziraju na brodu uz netom izlovljene morske ježince, koje su potom i pojeli, raspisali o njihvoom odmoru u Hrvatskoj.

Američki magazin People, kao i britanski Daily Mail, Mirror, samo su neki od medija koji su napravili odličnu reklamu za hrvatski turizam.

Svjetski mediji o Beckhamovima Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

No, nije se svima svidjela ta njezina objava. Nije trebalo dugo da se ispod iste jave oni koji smatraju da su Beckhamovi počinili 'zločin' izvadivši iz mora toliko morskih ježinaca i potom ih pojeli.

STIGLE SU I FOTOGRAFIJE

[FOTO] David i Victoria Beckham uživaju u ljepotama Hrvatske i odmaraju u bivšem franjevačkom samostanu

Pogledaj galeriju