NESVAKIDAŠNJI ODABIR

Kakva je to ljubav: Pogledajte kakvog neobičnog kućnog ljubimca ima Mia Kovačić

07.12.2018 u 19:03

Bionic
Reading

I dok većina poznatih ima pse, mačke ili ptice, omiljeno lice televizijskih ekrana odabralo je posve neuobičajenog mezimca. Voditeljica showa 'Farma' i 'IN Magazin' na Novoj TV, Mia Kovačić od malih nogu je, još od prvog slušanja 'Ježeve kućice', željela imati ježa. Ove godine ga je napokon nabavila svog omiljenog lika iz djetinjstva

Premda je mnogi percipiraju kao televizijsku voditeljicu, Mia Kovačić je i uspješna dizajnerica interijera. Uz sve to je i velika ljubiteljica životinja i ima nadasve neobičnog kućnog ljubimca. Riječ je o afričkom pigmejastom ježu koji ima 8 mjeseci. Nabavila ga je prošlog proljeća, a po njega je kod uzgajivača otišla čak u Valjevo. Za nju je njezin Miloš idealan kućni ljubimac.

'Ne preporučujem ga baš obiteljima s malom djecom jer se bude navečer i onda bi se igrali. Zna vrtiti kolut pet sati u komadu', ispričala je Mia koja je svog ljubimca pokazala u IN Magazinu kojeg naizmjenice vodi s Renatom Končić Mineom.

Kako bi mu preporučila život, po preporuci veterinara temperaturu u zajedničkom domu održava uvijek iznad 20 stupnjeva. 'Vani dožive tri do četiri godine dožive, a ovako u ovim uvjetima zna do deset godina doživjeti', kaže Mia koja svog Miloša hrani živim i mrtvim crvima.

'Ja sam vrlo slična ovom ježu. On je isto dosta samoživ, voli samoću, kad se želi družiti točno ti to da do znanja, jako voli spavati, u masu toga smo isti', otkrila je voditeljica.

  • +15
Mia Kovačić kao prava fashion avanturistica u novoj Replay kampanji Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo