SKLADAN ODNOS

Kako su vojvotkinje Camilla i Meghan postale najbolje prijateljice na dvoru

24.05.2018 u 11:18

Bionic
Reading

Izgleda kako su slične životne sudbine Camille Parker i Meghan Markle spojile dvije vojvotkinje koje su u svojem posljednjem zajedničkom angažmanu pokazale koliko su bliske i kako se izvrsno slažu

Meghan Markle još je prije nekoliko mjeseci izjavila kako ju je cijela Harryjeva obitelj izvrsno prihvatila i učinila najljepšu moguću dobrodošlicu otkako je doselila u London. No, čini se da je jedna članica kraljevske obitelji posebno favorizira.

Riječ je o vojvotkinji Camilli, s kojom je Meghan pokazala izuzetno blizak odnos tijekom posljednjeg pojavljivanja u javnosti. Na rođendanu princa Charlesa u vrtovima Buckinghamske palače, Meghan i Harryjeva maćeha Camilla nisu se odvajale jedna od druge, često su se smijale, a u jednom trenutku čak su se primile i za ruke.

'Dodir ruku trenutno je vrlo popularan među političkim vođama na svjetskoj pozornici, no članovi kraljevstva još uvijek su zatvoreni po tom pitanju. Zato je ovaj trenutak u kojem se Camilla i Meghan dodiruju izuzetno poseban i izlazi izvan okvira kraljevskih pravila. Tu se također vidi taj Meghanin učinak na obitelj. Isto smo mogli vidjeti i kada je Charles prilikom izlaska iz crkve na vjenčanju pristupio Doriji Ragland i ponudio joj da se pridruži njoj i Camilli', objasnio je Judi James, stručnjak za govor tijela i neverbalnu komunikaciju.

Ovakav blizak odnos može se protumačiti i kao znak da su dvije vojvotkinje pronašle mnogo zajedničkih tema. Naime, obje rastavljene i zbog toga možda manje poželjne unutar kraljevskih redova ipak su uspjele ući u bračnu zajednicu s muškarcima koje vole.

Osim toga, vojvotkinja od Cornwalla ni ranije nije krila koliko je sretna dolaskom Meghan u obitelj.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Objasnila je kako je vjenčanje unijelo dašak radosti u stroge protokole monarhije.

'Lijepo je napokon vidjeti da nas nešto toliko spaja i raduje, za razliku od depresije i tužnih perioda. Sve je prošlo savršeno, bio je to divan dan, čak je i vrijeme bilo lijepo', rekla je 70-godišnjakinja nakon vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle.

Ipak, priznala je i kako su svih strahovali tijekom obiteljske drame Meghan Markle, kada se po medijima povlačio njezin otac Thomas Markle, ali i polusestra i polubrat.

Službene fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Alexi Lubomirski / Press Association / Pixsell

Zbog toga su i na dan vjenčanja svi bili poprilično oprezni, kako bi sve prošlo u najboljem redu.