ponovno prijatelji

Kako su se primirili turbulentni odnosi Beckhamovih i Toma Cruisea?

26.04.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Donedavno se mislilo da je prijateljstvo Beckhamovih i Toma Cruisea zauvijek uništeno nakon što je holivudski velikan odbio pomiriti se s njima, no čini se da rođendansku zabavu stare prijateljice nije mogao propustiti...

Rođendanska zabava Victorije Beckham u londonskom Oswald's klubu privukla je brojne slavne, a posebnu pozornost izazvalo je okupljanje spajsica. Susret poznate petorke toliko je razveselilo javnost da su mnogi samo tako prešli preko činjenice da je tamo bio i Tom Cruise, glumac s kojim su se Beckhamovi družili prije njegove opsesije scijentologijom.

Popularni glumac stigao je na zabavu u elegantnom izdanju, a fotografija koju je objavila Victoria na Instagramu pokazuje da su Beckhamovi još uvijek jako bliski s njim.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Prijateljstvo Beckhamovih i glumca nastalo je preseljenjem obitelji u Ameriku, a tada su se često nalazili u noćnim klubovima, David je čak trenirao Tomova sina Connora, a Tom ih je navodno predstavio američkoj društvenoj eliti te ih tako 'ubacio' u društvo.

'Tom je učinio sve za njih kad su se tek preselili u LA. On im je zapravo dao ključeve grada. Priredio im je zabavu kako bi mogli upoznati sve važne ljude, a nakon što su dobili status, odbacili su ga', ispričao je jedan od izvora za stane medije te dodao: 'On je još uvijek ljut i nema namjeru ponovno biti prijatelj s njima.'

Ipak, glumac je došao na rođendansku zabavu, pokazavši da je ratna sjekira zakopana te da je ponovno prijatelj Beckhamovih.

Izvori za PageSix tvrde da su Victoria i David uvijek ponosno isticali Toma kao svog prijatelja te da su među uokvirenim fotografijama pokazivali i one s holivudskom zvijezdom: 'U hodniku je bilo ogromno božićno drvce i nekoliko stolova s ​​fotografijama, od kojih je jedan u potpunosti bio posvećen slikama Victorije i Davida s Tomom Cruiseom.'

Među brojnim poznatima koji su proteklog vikenda slavili Victorijin rođendan nije bila Katie Holmes, Cruiseova bivša supruga, ali i dugogodišnja prijateljica slavljenice.

Osim što su se zbližile tijekom obiteljskih druženja, Victoria je bila oslonac poznatoj glumici kada je prolazila kroz težak razvod od Cruisea, velikog zagovornika scijentologije. Holmes je 2012. godine pobjegla s njihovom kćerkicom Suri, a tada je navodno i 'puklo' među Beckhamovima i Cruiseom jer ih je pokušavao pridobiti u svoju crkvu.

U svojoj knjizi 'Milijarda godina: Moj bijeg od života u najvišim rangovima scijentologije' iz 2022. bivši visokopozicionirani scijentološki dužnosnik Mike Rinder tvrdio je da je crkva uložila puno novca pokušavajući pridobiti Beckhamove preko Cruisea.

OKRUGLIH 50

Nimalo glamurozno, ali jako zabavno! Ovako je Victoria Beckham napustila rođendansku zabavu

Pogledaj galeriju