MARIA-OLYMPIA

Kako ljeto provode članovi kraljevske obitelji na Instagramu se pohvalila jedna princeza

07.08.2023 u 15:16

Bionic
Reading

Grčka princeza Maria-Olympia iskoristila je svoj Instagram profil kako bi pokazala kako ona i njezina braća žive raskošnim životom, iako je njihov pokojni dje, bio posljednji grčki kralj Konstantin II, djeca njegovog sina, princa Pavla, odrastala su daleko od njegove domovine Grčke

Na Instagram Storyju 27-godišnje princeze Marije-Olympije pojavile su se fotografije kojima je najbolje opisala kako provodi svoje ljeto iz snova. Kao da je riječ o nekoj reklami, a ne o ljetovanju poveće skupine njezinih prijatelja i vršnjaka, Maria-Olympia otkrila je kako zaista uživa ploveći Sredozemnim morem.

Za savršen odmor bio im je dovoljan i šarmantni, mali drveni brod ukrašen raznim zastavicama, a koji nosi grčko ime. Pozirajući u kupaćim kostimima Maria Olympia, ali i njezina dva mlađa brata, 24-godišnji Constantine-Alexios i 22-godišnji Achileas-Andreas, pokazali su nevjerojatne figure.

A odabirom ekipe koja im pravi društvo u Europi, pokazali su i kakav status uživaju u društvu. Naime, djeca grčkog princa Pavla i Marije Chantal Miller odrastala su u New Yorku, uživajući u lagodnom životu zahvaljujući svojem grčkom porijeklu, ali i bogatstvo djeda po majčinoj strani, koji je stvorio duty-free carstvo.

Upravo zbog toga ne treba čuditi da su njihovi sinovi Constantin-Alexios i Achileas-Andreas pronašli poznate djevojke - tako je Constantin u vezi s it djevojkom današnjice Poppy Delevingne, a ništa manje nije poznata Achileasova djevojka Isabella Massenet, nasljednica prestižnog Net-a-porter carstva.

  • +3
Grčka princeza Maria-Olympia Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ekipa je ovo ljeto već nekoliko dana provela u Toscani, a snimljeni su i na tribinama Wimbledona gdje su pratili finale Carlosa Alcaraza i Novaka Đokovića. Neko vrijeme bili su i na Ibizi i Formenteri, a za savršen odmor nedostajao je tek Peregrine Pearson, bogati nasljednik s kojim se Olympia viđa već neko vrijeme.

Boravak u Grčkoj braća i sestra iskoristili su i da neko vrijeme provedu s bakom, grčkom kraljicom Anne-Marie, koja je u siječnju ove godine ostala bez supruga.