LIJEPA TRUDNICA

Kate Middleton izgleda sjajno u casual tamnozelenom kaputu

21.02.2018 u 20:48

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea možda jest u poodmaloj trudnoći, ali ne dopušta da joj to poremeti radni plan i program, a ni stil. Sa suprugom je srijedu provela u obilasku Sunderlanda, grada u sjeveroistočnoj Engleskoj, a za prigodu je odabrala zeleni kaput s dvostrukim kopčanjem

Nakon što je nedjeljnu večer provela na dodjeli nagrada BAFTA, noseći zelenu haljinu s potpisom Jenny Packham, ponedjeljak je bio rezerviran za Buckinghamsku palaču na čiji je modni događaj Kate obukla crno-bijelu čipkastu haljinu Erdem. Srijedu je pak provela u gradu Sunderlandu za koji je odabrala zeleni kaput Dolce & Gabana s dvostrukim kopčanjem u vojničkom stilu. 

  • +23
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prilikom posjete novog mosta u Sunderlandu, Northern Spire, vojvotkinja je popričala s brojnim obožavateljima koji su je došli vidjeti.

Kate Middleton svoje treće dijete očekuje u travnju i šuška se da je nedugo nakon što je saznala da je trudna, rezervirala ekskluzivni apartman Lindo Wingu londonskoj bolnici St. Mary's, istoj onoj u kojoj je rodila danas četverogodišnjeg princa Georgea i dvije godine mlađu princezu Charlotte.