'MAN, WOMAN, WILD'

Kako bračni par može preživjeti na Velebitu?

04.07.2012 u 13:55

Bionic
Reading

Zvijezde hit serije 'Man, Woman, Wild', bračni par Mykel Hawke i Ruth England, prošle su godine bili u Hrvatskoj gdje su snimili epizodu koja će se na Discovery Channelu prikazati 3. rujna u 20 sati

U Cineplexxu Centra Kaptol pretpremijerno je prikazana epizoda američkog programa satelitske i kablovske televizije Discovery Channel 'Man, Woman, Wild' snimana u Hrvatskoj, a tom je događanju nazočio i direktor Discovery Networksa za jugoistočnu Europu Vlad Tudosie.

Riječ je o epizodi tog reality serijala pod nazivom 'Croatian Cave Odyssey' (Odiseja hrvatskim spiljama) koju produkcijski tim smatra jednom od najboljih cijelog serijala snimanoj u spiljama Velebita.

U toj epizodi gledatelji će moći vidjeti par u nekoliko ekstremnih situacija od pokušaja bijaga iz tamnih podzemnih spilja do 'šetnje' po jakom suncu i nepristupačnim stijenama. Kroz epizodu Mykel i Ruth će naučiti gledatelje važnim tehnikama preživljavanja, a pružit će im i korisne savjete kako izbjeći nevolje u divljini.

Epizoda je emitirana na kanalu Discovery Channel 12. siječnja ove godine kao pretposljednja epizoda druge i ujedno posljednje sezone toga serijala.
'U ovoj epizodi otkrit ćete neočekivane i ekstremne vještine preživljavanja koje su pale na pamet Mykelu i Ruth u očito ekstremnim uvjetima', poručuju s Discoveryja. Autori kažu da je posljednja epizoda emitirana 19. siječnja ove godine ujedno i posljednja te da neće biti treće sezone toga serijala.

Televizijski 'reality' serijal 'Man, Woman, Wild' ('Muškarac, žena, divljina') s emitiranjem je započeo u srpnju 2010. U njemu bivši stručnjak za preživljavanje posebnih snaga američke vojske Mykel Hawke i njegova supruga, televizijska novinarka Ruth England pokušavaju preživjeti nekoliko dana uz ograničene zalihe hrane i pića u divljini, na nepristupačnim lokacijama diljem svijeta. Na takvim mjestima moraju opstati kao tim četiri dana i noći, samo s nožem i odjećom na sebi. Dok testiraju svoju volju, ali i brak, Mykel i Ruth pronalaze zajednički jezik, suočeni s prirodom kao muž i žena na najdivljijim mjestima na našem planetu.

Epizoda iz Hrvatske bit će prikazana 3. rujna u 20 sati na Discovery Channelu.