ISKRENA PJEVAČICA

Nina Badrić: 'Rastava je za mene debela prošlost'

02.03.2017 u 10:23

Bionic
Reading

Poput Thompsona i Pamele Ramljak i Nina Badrić je uspjela dobiti tzv. crkveni razvod ili točnije crkveno poništenje braka. Kako crkveni sud ne dolazi lako do presude o ništavosti ženidbe, a ishod je često neuspješan, Nina je na to čekala četiri godine. Prvi put je progovorila o toj temi

Nina Badrić nedavno je dobila crkveno poništenje braka s bivšim suprugom Bernardom Krasnićem. Proces je trajao čak četiri godine, a postupak je pokrenula upravo pjevačica.

'Odavno je rastava iza mene, tako da je to za mene debela prošlost', kaže. Sam proces poništenja braka nije komentirala jer po kanonskom pravu svi detalji iz procesa ostaju tajna deset godina nakon procesa.

Biti žena na Balkanu, tvrdi pjevačica, u 21. stoljeću nije lako.

'Na ovim prostorima, ako je žena starija od 27 godina i nisi rodila, onda znači da s njom nešto nije u redu. Ako je žena rastavljena i ako nema partnera ona se ne uklapa ni u jedan kalup. Ja sam odlučila živjeti svoj privatni život baš onako, za sebe', izjavila je pjevačica za Sve u šest na RTL televiziji.

Nina Badrić i Bernard Krasnić upoznali su se  2000. godine, a zaručili su se tri godine kasnije. Šest godina kasnije vjenčali su se u crkvi Majke Presvete Djevice Remetske, a poslije je priređeno i raskošno slavlje u Istri. Godine 2009. javnim je priopćenjem otkrila da se razvodi. Pokušali su iste godine spasiti brak i dali šansu ljubavi, no konačni kraj uslijedio je 2012. godine.