VAŽAN DAN

Justin Timberlake posvetio supruzi posebnu poruku i iznenađenje povodom 40. rođendana

04.03.2022 u 14:51

Bionic
Reading

Američki glumac i glazbenik redovito supruzi daje do znanja koliko mu je važna i koliko je voli, a posebno emotivan bio je na njezin okrugli 40. rođendan kada joj je posvetio posebnu poruku

Iza njih su lijepe zajedničke godine, ali i trenuci koje bi najradije zaboravili, primjerice kada je Justin Timberlake prije tri godine prevario voljenu suprugu Jessicu Biel s kolegicom na setu. Ljubavni problemi su iza njih, a da mu je itekako oprostila te da se Justin trudi svim silama ne pogriješiti opet, daju nam do znanja u mnogim prilikama.

Jedna takva bila je njezin 40. rođendan, kada je popularni glumac i glazbenik uputio najnježnije riječi svojoj voljenoj supruzi i majci svoje djece.

‘Bez obzira izležavamo li se na kauču, rasturamo u teretani, odijevamo se u lude kostime za partije…zbog tebe sve izgleda bolje. Volim te i slavim svaki dan u godini’, napisao je 41-godišnjak.

Povodom rođendana se oglasila i slavljenica koja je istaknula kako joj je ovo možda jedan od najdražih, a sve zahvaljujući obitelji.

‘Prisjećam se svih ranijih proslava svog rođendana, pogotovo onih koje sam godinama provodila samo s Justinom. Sada pušem 40 svjećica i okružena sam balonima u društvu još dva najdraža dečka na svijetu. Obožavam svoju obitelj’, napisala je zgodna Amerikanka i pritom priložila nekoliko fotografija.

Njezini sinovi Phineas i Silas pripremili su s ocem pravu malu kućnun zabavu mami. Ispekli su slavljeničku tortu i pripremili slavljeničke natpise po kući s mnogo balona.

  • +2
Justin Timberlake i Jessica Biel Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia