kćer joj kopa po ormaru

Julia Roberts rijetko govori o obitelji, no sada je otkrila simpatične detalje iz svakodnevice

13.03.2024 u 23:52

Bionic
Reading

Zvijezda filma 'Zgodna žena' otkrila je da 19-godišnjoj kćeri Hazel dopušta da joj kopa po ormaru i posuđuje odjeću te da svečane večeri voli završiti gledajući filmove sa suprugom

Julia Roberts trudi se živjeti povučenim životom u kojem minimalno medijski eksponira svoju obitelj pa je mnoge iznenadilo kada je u razgovoru za televiziju Extra otkrila detalje o svakodnevnom životu.

Nakon što je predstavila vlastitu kolekciju nakita, opisala je što voli njena kćer Hazel, koja čini se preferira pomalo drugačiji stil od majčinog glamura.

'Najviše voli boho stil', rekla je o 19-godišnjoj Hazel holivudska ikona i potvrdila da joj usprkos toga dopušta da nosi i komade iz njene garderobe, koja je više u skladu s minimalističkom elegancijom.

'No, ipak joj dopuštam da mi prekopa ormar!', rekla je Roberts.

Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Phillip Faraone / Getty images / Profimedia

Lijepa 55-godišnja glumica poznata je kao jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koja je u dugogodišnjem, skladnom braku, o kojem gotovo ništa ne možemo pročitati u medijima. Podsjetimo, s Dannyjem Moderom u braku je od 2002. godine. Godine 2004. dobili su blizance Hazel i Phinnaeusa, koji sada imaju 19 godina, a 2007. i sina Henryja, koji sada ima 16 godina.

'Suprug nam je već pripremio film pa čim ova večer završi, ulazimo u auto i idemo kući', otkrila je planove uvijek romantična Julia, nakon što je predstavila vlastitu kolekciju nakita.

HOLIVUDSKA MILJENICA

U crnom od glave do pete: Julia Roberts plijenila elegancijom na jugu Francuske

Pogledaj galeriju

Slavna glumica na ovoj je večeri svoje je partnerstvo s draguljarskom kućom Chopard podigla na višu razinu, predstavljanjem vlastite kolekcije nakita, a tom prigodom blistala je u raskošnom stajlingu u crnoj i bijeloj boji, redom komadima iz kolekcije jesen/zima 2024. Caroline Herrere.