ZVIJEZDA U AUSTRALIJI

Julia Roberts osvanula u otkačenom odijelu, a svu pažnju privukla je zbog ovog detalja u vrećici

28.12.2021 u 09:32

Bionic
Reading

Ove blagdane holivudska miljenica s obitelji provodi u Australiji zahvaljujući novom filmu 'Ticket to Paradise', a ovih dana snima ga u australskom obalnom gradu Gold Coastu

Otkako je dotakla australsko tlo, 54-godišnja Julia Roberts na meti je dežurnih paparazza, a ovoga puta uočili su ju prilikom dolaska na set nadolazećeg filma 'Ticket to Paradise'.

Slavna oskarovka tim je povodom osvanula u zanimljivom izdanju u duhu poslovne elegancije. Nju je postigla sivim odijelom u znaku kratke verzije uredskih hlača, začinivši ga modelom crnih cipela u špic s visokom potpeticom.

Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid AU / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim stajlingom inspiriranim muškim ormarom, Julia je plijenila pažnju sadržajem svoje prozirne PVC vrećice u ruci. U njoj je, uz mobitel, nosila igle za heklanje i pletivo kremaste boje na kojem trenutno radi. Kako je otprije poznato, holivudska miljenica u pauzama od snimanja filma opušta se uz heklanje.

zgodna žena

Julia Roberts Božić je provela na plaži, a zavidnu figuru pokazala je u vrlo chic badiću kakav je bio hit 90-ih

Pogledaj galeriju

U filmu 'Ticket to Paradise', koji snima u Australiji, Julia Roberts ponovno glumi uz bok Georgeu Clooneyju, a utjelovljuju rastavljeni par koji putuje na Bali kako bi svoju kćer (Kaitlyn Dever) odgovorili od udaje.