'jedna mladost, jedan san sreće'

Josipa Lisac pokazala fotografiju iz mladosti na Instagramu, fanovi su oduševljeni

27.11.2021 u 21:18

Bionic
Reading

Glazbena diva je vrlo aktivna na Instagramu, pa je tako nedavno podijelila i fotografiju sa svojom ljubavi Karlom Metikošem

Glazbena diva Josipa Lisac (71) na sceni je više od 50 godina, a publiku je kroz duga desetljeća oduševljavala svojim pjesmama, kao i posebnim outfitima. Uvijek drugačija, svoj stil nije mijenjala od samih početaka, osim, dakako, ponekih boja kose. Josipa se upravo sprema za veliki koncert u K.D. Lisinskom, a danas je na društvenim mrežama odlučila objaviti fotku iz mladosti, koja je privukla pažnju njezinih obožavatelja.

'Jedna mladost, jedan san sreće al do nje još dalek dug put i dok srce na svoj put kreće u taj svijet ocvao i žut,' napisala je ispod fotografije, uz nezaobilazne hashtagove #josipalisac #josipa_lisac #ojednojmladosti i #art.

'Pamtim Vas iz tog vremena s jednog dugog puta u Berlin na Festival omladine i studenata iz svijeta,' komentirala joj je jedna pratiteljica.

Josipa, koja je vrlo aktivna na Instagramu, nedavno je na toj mreži objavila i fotografiju sa svojom ljubavi Karlom Metikošem.

'Ne volim riječ sjećanje, jer ja sve naše zajedničke trenutke, slike i stanja nosim u sebi stalno. I ne samo što su oni u meni, ja ih prenosim dalje. A naša ljubav još je tu i njena prisutnost stalno me oplemenjuje!' napisala je uz fotografiju.

Tradicionalni koncert Josipe Lisac posvećen Karlu Metikošu, koji će se održati 19. prosinca u K.D. Vatroslava Lisinskog, ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30. godišnjice njegove smrti.

Ulaznice kreću u prodaju u srijedu, 17. studenog od 10:00, po cijenama od 140, 170 i 200 kn, a kupiti se mogu u sustavu Eventim i na www.eventim.hr, kao i na blagajni Lisinskog, te na www.ulaznice.hr.