UZBUĐENJA NA FARMI

Josip htio otići s farme, a Ivan Hrvatska uživa

18.04.2010 u 10:08

Bionic
Reading

Folk pjevač Josip povjerio se Jeleni i Žani da je imao veliku krizu i da je htio otići s farme jer ga je iznervirao dolazak Alke i izazivača, dok istovremeno Ivan Hrvatska uživa i sklada himnu farme 'Farmer i roker'

Dok su Jelena i Žana muzle krave, Josip je hraneći Javorku izjavio da je prije par dana imao takvu krizu te je s vodstvom Farme imao ozbiljan razgovor, budući da je htio otići. Djevojke su se čudile i pitale ga je li to doista istina, a Josip se zakleo da je tako bilo. 'Bio sam totalno u ku…, sve ja znam, ne treba meni nitko govoriti. Znam zašto sam tu i da su to faze. Meni je najveći problem što sam izgubio motivaciju za rad', objašnjavao im je Josip svoje stanje te dodao da misli da je i Kike otišao iz istog razloga, a ne zbog bolova u ruci.

Jelena je rekla da i ona ponekad o tome razmišlja, ali da tješi samu sebe da nema smisla odustati kad je već cijeli mjesec izdržala. 'Kad sam već tu, zašto ne bih još dulje ostala? Ovo mi je jedina prilika, neće je biti više', iznijela je Jelena svoja zapažanja. Josip se složio da je ovo jedina prilika koja se više nikad neće ponoviti te dodao: 'Znaš što još? Otkad su došli izazivači, ja sam puka'. Jer, poremetili su svakodnevicu. Došli izazivači, došla Alka... Ajde, majke ti! To mene živcira', otkrio je uzrok svoje krize Josip.

Istovremeno, autor pjesme u čast Farmi, Ivan Hrvatska, snimit će spot u kojem će 'Joze mentor svirati bubnjevi', a farmeri će biti 'na konje s gitarima'. I krava Maja obavezno će biti 'glumica u spot'. Farmeri se rado druže s Ivanom Hrvatska, što zbog njegove blage i vedre naravi, što zbog činjenice da će Ava vjerojatno njega izabrati za gazdu. A s gazdom, naravno, uvijek treba biti u dobrim odnosima. Između ostaloga, zbog toga što Gazda bira sluge. Tako su Sabina i Jelena vrijeme nakon večere kratile u Ivanovu društvu.