aktivirao se

Još je jedan domaći poznati glumac 'pokleknuo' i otvorio svoj Instagram profil

20.11.2020 u 12:35

Bionic
Reading

Prošlo je već 10 godina od osnutka Instagrama i premda se čini da nema tko već nema tu mobilnu aplikaciju i društvenu mrežu, svaki put iznenadi kad netko novi otvori profil. Glumac, redatelj, pjesnik i glazbenik Nikša Kušelj jedan je od onih koji se toj 'zajednici' priključio nedavno

Dubrovački glumac sa zagrebačkom adresom otvorio je profil na Instagramu početkom studenog. Za sada najviše objavljuje stihove svojih pjesama i sebe, a riječ je o fotografijama koje je napravila njegova životna partnerica, poznata fotografkinja Mara Bratoš. Nikša Kušelj uglavnom prati svoje kolege glumce, ali i strane glazbenike.

Glumac je ranije izjavio da pojavu koronavirusa i svega što je on donio vidi kao 'priliku da budemo više sami sa sobom, da imamo boji uvid u puno različitih stvari, prvenstveno u vlastitu nutrinu'. On se od kad se pojavio koronavirus okrenuo čitanju knjiga.

Unatoč jednoj od lošijih godina u ekonomskom smislu, Nikša Kušelj 2020. će pamtiti po dobrim projektima. Pojavljuje se novoj humorističnoj seriji Nove TV, nedavno je u matičnom kazalištu, zagrebačkom HNK, imao premijeru predstave 'Kafka na žalu' redatelja Ivice Buljana, čeka ga i objava zbirke pjesama, a upustit će se i u avanturu s nagrađivanim redateljem Brankom Ištvančićem.

  • +3
Nikša Kušelj Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX