odustali na valentinovo

Jennifer nakon prekida: 'Tužna je i razočarana, ali i dalje vjeruje u ljubav'

21.02.2018 u 17:52

Bionic
Reading

Izvori bliski Jennifer Aniston otkrili su da je glumica 'tužna i razočarana' jer nije uspio njezin brak s glumcem Justinom Therouxom, s kojim je na Valentinovo donijela konačnu odluku o prekidu. Nije očekivala da će opet biti single i mada nije ljubiteljica spojeva i dalje čvrsto vjeruje u ljubav, kažu njeni prijatelji

Prošli tjedan 49-godišnja glumica i 46-godišnji glumac objavili su da prekidaju nakon sedam zajedničkih godina, od čega su dvije i pol proveli u braku. Par se našao na Valentinovo i donio konačnu odluku. 

Što se tiče budućnosti, izvori bliski Jennifer Aniston tvrde da nije ljubiteljica odlazaka na spojeve, niti da je ikad bila.

'Spojevi su joj uvijek bili čudni i neugodni', rekao je prijatelj glumice za People te dodao kako Aniston mrzi pažnju za koju je svjesna da će dobiti sada nakon prekida s Justinom. 

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ipak, čvrsto vjeruje u ljubav'', poručio je prijatelj Jennifer Aniston. 

Objasnio je i da se glumački par rastao zbog različitih životnih stilova, a da ih je snažna kemija prije sedam godina privukla jedno drugome. Rano u vezi oboje su htjeli zasnovati obitelj, ali nisu uspjeli ostvariti namjere. Jennifer Aniston, koja već dugo vremena najradije boravi u Los Angelesu bilo je teško prilagoditi se životu koji je Justin gradio pretežno u New Yorku.Njemu pak nije odgovarao njezin luksuzni životni stil u LA-u. 

  • +29
Dom Jennifer Aniston na Bel Airu prije renovacije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nisu mogli pronaći rješenje koje bi ih oboje usrećilo i veza je postala iscrpljujuća i frustrirajuća', rekao je izvor za People. 

Unatoč tome što su mnogo vremena provodili razdvojeni, brak su pokušali spasiti. Nekoliko su mjeseci išli i na terapiju za parove. Justin je odustao prije Jennifer koja je tek nedavno prijateljima rekla da je između nje i dosadašnjeg supruga gotovo.

Jennifer Aniston pokazala je svoj dom i u reklami za Smartwater Izvor: Profimedia / Autor: NN

Prema izvoru, unatoč razvodu glumica se čini dobro. 

'Ima predivan život koji voli i veoma je zahvalna na njemu. Ona bi bila prva koja bi za sebe rekla da je zaista sretnica.'