JOŠ UVIJEK ČEKA ONOG PRAVOG

Jennifer Aniston spremna je za novu vezu; evo što znamo o tome

11.01.2019 u 16:18

Bionic
Reading

Punih sedam godina Jennifer Aniston provela je s Justinom Therouxom, prije negoli su u veljači 2018. godine najavili kako kreću svatko svojim putem. Godina dana trebala je slavnoj glumici 'da se vrati' u život, a sada je, kažu bliski joj izvori, spremna naći novu ljubav

Plavokosa glumica, koja je slavu stekla zahvaljujući ulozi Rachel Green u seriji 'Prijatelji', nada se kako će pravog muškarca naći prije negoli 11. veljače napuni 50 godina.

U potrazi za savršenim muškarcem Jennifer Aniston oslonila se na pomoć svojih bliskih prijatelja iz Hollywooda - Jasona Batemana, Courteney Cox i Jimmyja Kimmela koji su dobili težak zadatak: pronaći zgodnog i uspješnog muškarca koji će, nadaju se, napokon biti onaj pravi.

Inače, Jennifer Aniston bila je godinama u vezi s Tateom Donovanom, potom se udala za Brada Pitta, a nakon rastave utjehu je pronašla u zagrljaju Vincea Vaughna, Johna Mayera i Paula Sculfora. Za Justina Therouxa udala se u kolovozu 2015. godine u njihovom obiteljskom domu na Bel-Airu, pred obitelji i prijateljima.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izvor blizak lijepoj glumici otkrio je kako bi Jennifer Aniston silno željela pronaći pravog muškarca prije dodjele ovogodišnjih Oscara, na kojima će se i sama pojaviti.

'Ona je itekako svjesna da koga god odabere da će tračevi biti neizbježni, no sada joj to napokon više ne smeta. I sama je svjesna da ako se pojavi sama, bez pratnje, da će biti glasina, stoga zašto im ne bi dala zaista materijala za šuškanja.'