POPUT FILMSKE DIVE

Jelena Veljača plijeni elegancijom u raskošnoj toaleti domaćeg potpisa

12.12.2017 u 11:33

Bionic
Reading

Jelena Veljača bila je glavna zvijezda večeri na Aldukovoj božićnoj večeri. Posebno za tu prigodu zablistala je u spektakularnoj kreaciji koja je lijepoj scenaristici i kolumnistici pristajala kao da je krojena po njoj

Nakon što je nedavno proslavio deset godina karijere hrvatski dizajner Ivan Alduk odlučio je zaokružiti još jednu uspješnu poslovnu godinu velikom božićnom večerom na koju su se rado odazvale brojne Hrvatice i ambasadorice njegova brenda Alduk.

U prekrasno uređenoj dvorani Novinarskog doma gosti su uživali u večeri posluženoj na 25-metarskom stolu, a ta je čast pripala Kristini Krepeli, Petri Kurteli, Lejli Filipović, Ivani Delač Đolo, Pameli Ramljak, Tihani Harapin Zelepugin i brojnim drugim poznatim ljepoticama koje su se, po svemu sudeći, odlično zabavljale uz ukusne delicije, zvuke jazza i partiju ćaskanja.

  • +32
Poznati na Aldukovoj božićnoj večeri Izvor: Promo fotografije / Autor: Ino Zeljak

Ipak, najviše pažnje privukla je scenaristica i kolumnistica Jelena Veljača. Atraktivna Jelena plijenila je izgledom u Aldukovoj haljini koja se odlično uklopila u blagdansko raspoloženje. Raskošna dvobojna toaleta napravljena je kao kombinacija tulip suknje od tila i baršunastog tamnoplavog topa s predimenzioniranom mašnom, koja haljini daje dodatnu notu elegancije i sofisticiranosti.

Istu haljinu nosila je i glumica Kristina Krepela u velikoj rođendanskoj kampanji brenda. Aldukove kreacije rado nose poznate Hrvatice, a nedavno je u njegovoj haljini na snimanju emisije 'Supertalent' zablistala i Maja Šuput. U velikom modnom intervjuu Ivan Alduk je otkrio koja je tajna njegova uspjeha, kako nositi odjeću i što misli o odijevanju Hrvatica.

  • +6
ALDUK, obljetnička kampanja Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić