blista u crno-crvenim kombinacijama

Jelena Rozga pozirala u prozirnoj seksi haljini

30.11.2017 u 12:15

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pjevačica na našoj sceni vješto pokazuje da dobar vokal nije jedino čime se može pohvaliti. Godine se na Jeleni Rozgi uopće ne vide, a to se može reći i za njezino modno sazrijevanje. U posljednje vrijeme, otkako je prekinula zaruke sa Stjepanom Hauserom, sve je aktivnija na Instagramu, a u prvom planu na fotografijama redovito su njezine obline

Jelena Rozga dio je hrvatske kako glazbene, tako i modne scene već više od dva desetljeća, a to je omogućilo da, osim vokalnih sposobnosti, pod povećalom budu njezini modni odabiri. Pjevačica koja često svoje modne kombinacije dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama itekako dobro zna da su crvena i crna boja uvijek dobro rješenje pa je ispod crvene seksi čipkaste haljine obukla crno donje rublje.

Ova haljina Ivana Alduka izvrsno pristaje Jeleninoj vitkoj figuri, a moramo primijetiti kako su joj ova dužina te ravna ispeglana kosa uistinu pun pogodak.

'Jelena i moj dizajn se razumiju jako dobro. Koketiranje sa sepsepilom na jedan damski, a opet scenski prihvatljiv način je dobar balans jer se ipak radi o haljinama za nastupe i snimanja. Crvena boja izvrsno pristaje na njenu put pa smo se ovaj put odlučili na čak tri crvena modela', rekao je za tportal jedan od najtraženijih domaćih modnih dizajnera Ivan Alduk.

Dan prije Jelena je pozirala u crvenoj izazovnoj haljini dubokog dekoltea. Kako je i sama pjevačica priznala, riječ je o dobrom push-upu. 'Uspori. Smiri se. Ne brini. Ne žuri', napisala je kratko uz fotografiju koja je njezine pratitelje ostavila bez daha.

❤️ #modernazena #jelenarozga (dress by @ivan_alduk )

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Slow down. Calm down. Don’t worry. Don’t hurry. ❤️ #wehaveonlyonelife #enjoyit #love #happiness #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

  • +13
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL