SPLENKAJ ME!

Jelena Rozga pala na najtežem izazovu: Tijekom intervjua legla na Tatjanu Jurić

13.03.2018 u 19:18

Bionic
Reading

Splitska pjevačica ovih dana promovira svoju najnoviju pjesmu 'Najbolji dan', pa je tako gostovala i na Narodnom radiju. Za svoju gošću, voditeljica Tatjana Jurić pripremila je i pomalo neobičan izazov - na njezina pitanja morala je odgovarati dok stoji u planku, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu

Uoči odlaska u Australiju na kratku turneju, gdje će održati tri koncerta, splitska pjevačica Jelena Rozga promovirala je svoju najnoviju pjesmu 'Najbolji dan' na Narodnom radiju, gdje ju je ugostila voditeljica Tatjana Jurić.

Jelena Rozga i Tatjana Jurić Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Red priče, red pjesme, a onda je Tatjana odlučila upravo na gostovanju Jelene Rozge isprobati najluđi izazov - plank intervju, pod nazivom Splenkaj me. Riječ je o jednoj od popularnih vježbi, u kojoj se osoba podlakticama i nožnim prstima oslanja o pod, dok stražnjica i tijelo stoje mirno iznad tla.

No, u ovom slučaju, splitska je pjevačica 'lebdjela' iznad Tatjane Jurić, koja joj je ležeći na podu postavljala kratka pitanja. Kako je rekla, u najčudnijoj pozi za intervju, Rozga je kroz smijeh priznala da nikada nije radila 'ovakvu budalaštinu', a potom ju je Tatjana pitala kada se prvi i zadnji put poljubila s dečkom.

  • +13
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Uz odgovor: 'Neću ti reć!', Jelena Rozga prasnula je u smijeh i doslovce pala na voditeljicu. Osim toga, Tatjanu je zanimalo bi li pjevačica odabrala isti put da mora sve ispočetka: 'Da! Apsolutno da. Radila sam sigurno neke krive stvari u životu i karijeri, ali naučila sam puno na tim greškama', zaključila je Jelena Rozga.