OSVAJA LJEPOTOM

Poput filmske dive: Jelena Rozga u glamuroznom stajlingu izgleda poput Marilyn Monroe

28.02.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Na HRT-u je u utorak navečer održana svečana dodjela nagrada Zlatni Studio, a zvijezda večeri bila je Jelena Rozga, koja je plijenila pažnju u elegantnoj crvenoj toaleti s domaćim potpisom

Održana je još jedna dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio koje najboljima na televiziji, filmu, radiju, u glazbi i kazalištu dodjeljuje najstariji hrvatski televizijski tjednik Studio. U čak 20 kategorija odabrani su najbolji od najboljih, a nagrade su kući ponijeli Andrija Jarak, Mia Dimšić, Oliver Dragojević, Hladno pivo, Goran Bogdan, Ksenija Marinković, Čejen Černić, Goran Bogdan, Nataša Janjić, Zoran Šprajc i brojni drugi.

Brojne Hrvatice, kao što su Antonija Blaće, Josipa Lisac i Tara Rosandić, za tu su prigodu dale sve od sebe da zablistaju u najljepšem ruhu, no pažnju im je ukrala Jelena Rozga, koja je plijenila izgledom inspiriranim holivudskim glamurom 50-ih godina.

  • +32
Svečana dodjela nagrada Zlatni Studio na HRT-u Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Teško je bilo ne diviti se lijepoj pjevačici koja je za ovu prigodu odabrala dekoltiranu crvenu haljinu spuštenih ramena i dubokog proreza što je otkrio pjevačičine vitke noge i bujan dekolte, dok je tanki remen istaknuo njezin tanašni struk.

Ispod elegantnog modela Eva, koji potpisuje dizajnerica Diana Viljevac, Jelena je nosila decentne mrežaste čarape u boji kože, dok je cjelokupan stajling začinila crvenim Guccijevim sandalama, crnom clutch torbicom s potpisom brenda Liu Jo te statement visećim naušnicama od svjetlucavih kamenčića iz najnovije H&M-ove kolekcije Studio za proljeće/ljeto 2018.